Forza Horizon 4: cand apare si ce ofera in plus?

Forza Horizon 4: cand apare si ce ofera in plus?

Jocurile video atrag pe oricine. Cunosc foarte multi oameni care ar fi jurat ca nu vor pune mana in viata lor pe un joc video pentru ca este o simpla pierdere de timp, insa odata ce le-am aratat magia din spatele ecranului, cand au simtit pe pielea lor acest mod de relaxare… nu au mai dat drumul calculatorului sau laptopului.

Asta nu inseamna ca trebuie sa ne afundam in jocurile video si sa uitam sa mai traim in realitate, insa uneori un moment de relaxare de acest gen este bine venit. Daca mai esti si pasionat de automobile, cu siguranta esti la curent cu absolut tot ce se intampla pe piata jocurilor video cu masini.

Daca nu stii despre ce e vorba sau ai ramas putin in urma, da-mi voie sa te ajut: Forza Horizon 4. Jocul isi va face aparitia pe data de 28 septembrie 2018 sau 2 octombrie. Asa cum ne-am obisnuit, toamna se numara jocurile video. Doar ca Forza Horizon 4 vine cu ceva noutati care s-ar putea sa te faca sa nu te mai dezlipesti de ecranul calculatorului.

In primul rand, vorbim despre un numar de 450 de masini noi care vin de la cel putin 100 de producatori. Grafica este si ea imbunatatita astfel incat sa te simti in inima actiunii si sa nu mai ai nevoie de vreun alt joc cu care sa completezi aceasta dorinta. Mai nou, ceva ce probabil nimeni nu ia in seama in jocurile video, insa ar trebui, este vremea schimbatoare.

Cu alte cuvinte, Forza Horizon 4 care apare in toamna anului 2018 este un joc video cu masini care tinde sa respecte cat poate de mult realitatea. Asta si pentru ca cei de la Microsoft isi doresc sa ridice nivelul experientei pe care o traiti atunci cand va jucati si vor ca gamerii sa se simta cat mai bine atunci cand deschid dispozitivul pe care ruleaza jocul.

Cat despre momentul in care veti avea acces la el, 28 septembrie este ziua, unele site-uri de profil sustinand ca pentru XBOX jocul este disponibil incepand cu 2 octombrie 2018. Avand in vedere ca cele mai multe site-uri ofera aceste date diferite, sfatul meu este ca nu strica daca sunteti ceva mai atenti incepand cu data de 28 septembrie.

Dar ce spun eu sa fiti atenti… adevaratii gameri si pasionati de automobile isi vor lua marja de eroare cu intelepciune si vor pune mana primii pe jocul pe care il asteapta toata lumea. Chiar si cei care nu sunt atat de pasionati de jocurile video.

Tags:
VIDEOCLIPUL ZILEI