Foto. Asa arata noile tramvaie ROMANESTI, care vor circula in 4 orase din tara!

Foto. Asa arata noile tramvaie ROMANESTI, care vor circula in 4 orase din tara!

Superbe. Astfel pot fi descrise tramvaiele romanesti achizitionate de administratia mai multor orase din Romania si care sunt concepute si realizate la uzinele din Arad!

Potrivit primelor informatii, pentru achizitionarea acestora, primariile vor achita catre Astra Arad peste 100.000.000 de euro, pret care nu pare deloc unul exagerat daca ar fi sa ne ghidam dupa felul in care arata noile tramvaie made in Romania. De mai bine de cinci ani, compania din Vestul tarii realizeaza, in afara vagoanelor de tren, tramvaie, autobuze si troleibuze dedicate exlusiv pietei interne, iar acum pare-se ca acestea au inceput sa aiba succes in unele dintre cele mai mari orase ale tarii.

Astfel, in curand, Galati, Cluj, Oradea si bineinteles Arad vor fi orasele in care acestea vor aparea, inlocuind vechile mijloace de transport din municipiile amintite. 

Pretul unui tramvai va fi de 1,6 milioane de euro. Spre comparatie, marii producatori de tramvaie din Occident au preturi de pornire incepand cu 2 milioane de euro.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI