Fiul fostului antrenor al nationalei Romaniei este in moarte clinica! A fost lovit de o masina, in timp ce traversa neregulamentar

Fiul fostului antrenor al nationalei Romaniei este in moarte clinica! A fost lovit de o masina, in timp ce traversa neregulamentar

Radu, fiul lui Marcel Tenter, a fost lovit de o masina, in seara zilei de duminica, si a cazut inconstient pe marginea drumului. Potrivit unui comunicat al Politiei, tanarul ar fi traversat neregulamentar Calea Motilor din Cluj-Napoca. In urma analizelor, soferul nu ar fi consumat bauturi alcoolice.

Radu Tenter are 25 de ani si, in urma accidentului, a fost transportat de urgenta la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. In acest moment, Radu se afla in moarte cerebrala si este conectat la aparate, conform informatiilor transmise de tatal sau, antrenorul de baschet masculin Marcel Tenter, pentru News.ro.

Suntem afectati de tot ce se intampla si suntem alaturi de Radu. Este conectat la aparate, este in moarte cerebrala. A intrat in aceasta stare la putin timp dupa accidentul rutier de duminica. Stim cu totii ce inseamna acest lucru, dar mai avem speranta, atata cata mai este. Este posibil sa ne gandim si la donare de organe, vom vedea cum evolueaza totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastra. Cine vrea sa ajute o poate face rugandu-se pentru el”, a declarat Marcel Tenter.

Informatiile privind decesul fiului sau, Radu, in varsta de 25 de ani, au circulat luni in mai multe medii, inclusiv pe retelele de socializare, unde multi colegi si prieteni ai tanarului au transmis condoleante familiei.

VIDEOCLIPUL ZILEI