Doi soferi s-au luat la bataie in trafic, in fata politistilor VIDEO

Doi soferi s-au luat la bataie in trafic, in fata politistilor VIDEO

Un incident neobisnuit s-a petrcut la finalul saptamanii trecute in vestul tarii.

Camera de bord a unui sofer a surprins imagini incredibile intr-o intersectie dintr-un oras din vestul tarii, al carui nume nu a fost facut public. Pe imaginile postate pe retelele de socializare se poate vedea cum doi soferi se iau la batai, fara sa observe o patrula de politie care se afla in zona. Oamenii legii au intervenit imediat si i-au luat la sectie pe cei doi scandalagii.

Incidentul a pornit dintr-un motiv incredibil – soferul unui Volkswagen Passat a oprit in mijlocul strazii, in incercarea de a face stanga peste linia continua. Soferul unui microbuz care era sa intre in plin in el si-a pierdut cumpatul. A ocolit masina oprita pe partea dreapta, apoi a tras in fata acesteia.

Cei doi soferi s-au dat jos din masini si au inceput sa isi imparta pumni, fara sa vada ca din stanga vine o masina de politie. Oamenii de ordine i-au tras pe dreapta pe cei doi scandalagii, moment in care filmarea se opreste.

Ulterior, cel care a filmat a declarat ca a oprit si el impreuna cu cei doi si a pus la dispozitia politistilor imaginile. Pentru ca niciunul dinte cei doi scandalagii nu a facut pasul in spate, ambii au fost condusi la sectie pentru interogatoriu.

VIDEOCLIPUL ZILEI