BMW reactioneaza pe tema nemultumirilor legate de design-ul noilor modele

BMW reactioneaza pe tema nemultumirilor legate de design-ul noilor modele

Design BMW Seria 4 Coupe. Cand vine vorba despre industria auto si despre ultimele modele lansate pe piata, design-ul joaca un rol extrem de important in atragerea clientilor.

La aceasta ora, marea majoritate a constructorilor reusesc sa dezvolte modele extrem de bine puse la punct din punct de vedere tehnic.

Totusi, inima pasionatilor auto este castigata de multe ori cu ajutorul infatisarii acestor modele, design-ul devenind astfel extrem de important pentru constructorii de pe scena auto globala.

Ei bine, BMW este unul dintre marile nume din domeniul auto care se confrunta in ultimii ani cu probleme destul de serioase din acest punct de vedere.

Design BMW Seria 4 Coupe. Acesta a adus nemultumirea fanilor marcii germane

Design BMW Seria 4 Coupe
Grila BMW Seria 4 Coupe

Constructorul bavarez a lansat pe piata in ultimul timp cateva modele care veneau la pachet cu o infatisare exterioara destul de diferita in raport cu ceea ce erau obisnuiti fanii marcii germane.

De aici si pana la raurile de reactii negative venite pe retelele de socializare nu a mai fost decat un pas, asa cum probabil ca stiti deja cei mai multi dintre voi.

Citeste si: Care este, de fapt, cel mai prost model facut vreodata de BMW

Design BMW Seria 4 Coupe. Spre exemplu, noua generatie BMW Seria 4 se confrunta in continuare cu probleme serioase din acest punct de vedere, noile modele fiind tinta acestor reactii negative despre care vorbeam mai devreme inca de la primele fotografii postate in mediul online.

Grila frontala de dimensiuni foarte mari a noilor modele BMW Seria 4 a nascut o serie intreaga de polemici in mediul online, cei mai multi dintre fanii celor de la BMW sustinand ca nu este pe placul lor.

Insa Seria 4 nu este singurul model care se confrunta cu astfel de probleme, aceleasi grile de dimensiuni foarte mari fiind folosite de cei de la BMW si pentru noile M3 si M4.

Ce spune cel care este responsabil de design-ul modelelor

2021 BMW Seria 4 Coupe
2021 BMW Seria 4 Coupe

Design BMW Seria 4 Coupe. Bineinteles, oficialii celor de la BMW au luat la cunostinta de toate aceste nemultumiri exprimate de fanii marcii in mediul online.

Domagoj Dukec, cel care este responsabil de design-ul modelelor din gama constructorului german, sustine ca este constient de toata aceasta dezaprobare venita din partea fanilor.

Citeste si: BMW lanseaza noul sedan de performanta M5 CS (F90)

Mai mult decat atat, Dukec spune ca nu este surprins de numarul mare de reactii negative pe care BMW le-a primit in ultimul timp.

In acelasi timp insa, Dukec spune ca este imposibil atat pentru el, cat si pentru BMW, sa multumeasca pe toata lumea.

In special din acest punct de vedere al design-ului, fiecare om avand propriile afinitati in acest caz.

In apararea sa, Dukec a mai spus ca pentru a face fata schimbarilor atat de dese din lumea auto actuala, constructorii trebuie sa vina in fata publicului cu schimbari. Uneori aceste schimbari se bucura de aprecierea fanilor, alteori nu!

VIDEOCLIPUL ZILEI