Descoperire incredibila a politistilor. Ce au gasit in portbagajul unui sofer drogat

Descoperire incredibila a politistilor. Ce au gasit in portbagajul unui sofer drogat

Politistii romani au inceput sa acorde o tot mai mare atentie soferilor care ar putea fi drogati la volan, dupa accidentul care a avut loc saptamana trecuta, cand un tanar a fost omorat de un barbat aflat sub influenta narcoticelor.

La inceputul acestei saptamani, politistii bucuresteni au descoperit un alt tanar aflat la volan sub influenta substantelor interzise. Adevarata surpriza au avut-o insa cand au decis sa-i perchizitioneze masina.

Incidentul a avut loc in seara zilei de marti, pe Soseaua Pantelimon, in Sectorul 2, cand oamenii legii au oprit o masina pentru un control de rutina si au descoperit ca soferul avea permisul suspendat. Pentru ca acesta se comporta ciudat, politistii au decis sa-l testeze cu aparatul narcotest, iar rezultatul a fost pozitiv pentru cocaina.

Politistii nu s-au oprit aici si au purces la perchezitia autoturismului. In cotiera centrala din fata au descoperit un pachet ambalat in folie din plastic si o punga din plastic, ce contineau o substanta alba, susceptibil a fi cocaina. De asemenea, in porbagaj, oamenii legii au mai descoperit o punga, in care se aflau sase pachete similare.

Pachetele suspecte au ajuns la Laboratorul Central de Analiza si Profil al Drogurilor al I.G.P.R., unde s-a constatat ca era intr-adevar vorba de stupefiante de mare risc. In total, 630 de grame de cocaina si aproape 20 de grame de heroina, cu o valoare de piata de aproximativ 150.000 de euro. Soferul a fost si el dus la I.N.M.L pentru recoltarea de probe biologice, apoi a fost dus in arest, pe numele sau emitandu-se un mandat de arestare pentru 24 de ore.

In dimineata zilei de miercuri, inculpatul a fos prezentat in fata Judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc.

VIDEOCLIPUL ZILEI