Dacia Sandero castiga titlul “Masina Anului in 2021” in Marea Britanie

Dacia Sandero castiga titlul “Masina Anului in 2021” in Marea Britanie

Noua Dacia Sandero se bucura deja de un succes important in Regatul Unit, publicatia auto “What Car?” acordandu-i premiul pentru “Masina Anului in 2021”.

Anul 2020 a adus pentru modelul Sandero o noua generatie, noile modele venind la pachet cu o serie de modificari importante. Noul Sandero s-a facut remarcat imediat prin design-ul modern pe care l-a primit si prin imbunatatirile de la interior.

A 3-a generatie Dacia Sandero vine cu o multime de noutati

2021 Dacia Sandero Stepway
2021 Dacia Sandero Stepway

Cea mai importanta modificare se refera insa la noua platforma CMF-B care sta la baza modelelor de generatie noua.

Noua platforma ii ofera modelului Sandero o siguranta sporita in cazul unui accident, sasiul fiind acum mult mai rezistent.

Citeste si: Dacia prezinta preturile si dotarile oferite pe modelele Logan si Sandero

Totodata, sistemul de franare de urgenta este oferit acum standard pe toate nivelurile de echipare.

Lasand la o parte toate aceste aspecte, Sandero impresioneaza in continuare la capitolele la care stie sa o faca cel mai bine. Mai exact, este o masina extrem de accesibila din punct de vedere financiar, fiind echipata in acelasi timp cu dotari tehnice bune.

Dacia Sandero, Masina anului 2021 in Marea Britanie

Dacia Sandero Masina Anului 2021
Dacia Sandero Masina Anului 2021

Toate aceste lucruri au fost remarcate si de jurnalistii de specialitate din cadrul publicatiei auto “What Car?” din presa britanica. Acestia i-au acordat noului Dacia Sandero titlul de “Masina Anului 2021 in Marea Britanie”, un premiu care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentari.

Si lucrurile nu se opresc aici, Dacia Sandero adjudecandu-si si o alta categorie. Mai exact, modelul producatorului roman cu sediul la Mioveni a primit si titlul de “Cea mai buna masina mica”, categorie pe care o tot castiga inca din anul 2013.

Potrivit jurnalistilor de la publicatia “What Car?” din Marea Britanie, noul Sandero de generatie noua este o masina “confortabila, placuta la condus, bine echipata si foarte spatioasa”. In aceste conditii, Dacia Sandero “ar fi meritat sa fie luat in considerare chiar si daca pretul ar fi fost la fel ca al rivalilor”.

Dacia Duster primeste premiul de “Best Buy for Value”

2021 Dacia Duster
2021 Dacia Duster

Asa cum stim insa cu totii, Sandero are un pret mult mai mic in raport cu modelele rivale, drept pentru care cei de la “What Car?” considera modelul romanesc “o realizare remarcabila”.

Atentia celor de la “What Car?” s-a indreptat si catre un alt model produs in cadrul uzinei Dacia de la Mioveni. Mai exact, vorbim despre SUV-ul Dacia Duster, un alt model care a dovedit deja ca se bucura de un succes important la nivel european in anii precedenti, acesta obtinand niste cifre de vanzari spectaculoase de-a lungul timpului.

SUV-ul Duster a castigat asadar premiul “Best Buy for Value” inclus in categoria “Cel mai bun SUV de familie” de publicatia britanica de specialitate.

VIDEOCLIPUL ZILEI