Dacia Bigster: cum ar putea arata posibila versiune de serie

Dacia Bigster: cum ar putea arata posibila versiune de serie

Dacia Bigster versiune de serie. Noi imagini care infatiseaza conceptul Dacia Bigster ii fac pe fanii marcii romanesti sa se gandeasca cu entuziasm la lansarea viitorului SUV.

Dacia a publicat recent primele fotografii si informatii oficiale cu privire la noul Bigster, cel mai mare SUV care va fi construit in viitor in cadrul uzinei de la Mioveni.

Deocamdata vorbim despre un concept de clasa compacta, si nu de o versiune de serie, care ne-a fost prezentat ca facand parte a noii strategii pe care o va adopta constructorul roman in perioada urmatoare.

Dacia Bigster, fratele mai mare a modelului Duster

Dacia Bigster Concept
Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster iese imediat in evidenta, avand o lungime de aproximativ 4.6 metri si un aspect masiv. Totusi, ramane sa vedem si acel Dacia Bigster versiune de serie.

Aruncand o privire asupra primelor fotografii prezentate de cei de la Renault, Bigster se mai remarca si prin jantele sale din aliaj in cinci spite sau prin semnatura luminoasa a blocurilor optice in forma de Y.

Citeste si: Dacia prezinta preturile si dotarile oferite pe modelele Logan si Sandero

Cu ocazia acestei prezentari facute in debutul anului de oficialii Renault, am mai aflat si ca viitorul Bigster ar putea fi echipat cu motorizari alternative si hibride.

Pana la aceasta ora nu stim insa exact care este numarul de pasageri pe care ii va putea transporta viitorul SUV din gama Dacia, existand posibilitatea ca acest model sa primeasca trei randuri de scaune.

Dacia Bigster versiune de serie. Asadar, destul de multe cunoscute cu privire la acest viitor model care va face parte din gama constructorului roman cu sediul la Mioveni!

Lasand la o parte acele cateva fotografii pe care ni le-au prezentat cei de la Renault, cu totii ne intrebam la acest moment cum ar putea arata versiunea de serie a conceptului Bigster.

Dacia Bigster: posibila versiune de serie a conceptului

Dacia Bigster versiune productie
Dacia Bigster versiune productie

Ei bine, in spatiul online au aparut cateva noi fotografii digitale realizate de KDesign, care ne infatiseaza viitorul SUV Dacia Bigster, mai exact cu noua versiune de serie.

Avand la baza design-ul masinii constructorului roman, aceste imagini ne aduc in prim plan si cateva influente de la Volvo XC40.

Trebuie sa recunoastem ca totul arata extrem de bine in aceste imagini digitale.

Insa, ramane de vazut cum va arata in cele din urma versiunea de serie a celui mai mare SUV care va fi disponibil in gama Dacia.

Dacia Bigster versiune de serie. Pana ce vom face cunostinta cu versiunea de serie a acestui SUV, mai avem de asteptat insa.

Din pacate, pana la acest moment, nici oficialii Renault si nici cei din conducerea producatorului auto de la Mioveni nu au avansat o data oficiala la care ar urma sa fie lansat acest model.

In plus, nici numele Bigster nu este batut in cuie, oficialii francezi facand un pas in spate dupa ce fanii marcii romanesti si-au exprimat in mediul online nemultumirea cu privire la acest nume.

Asadar, nu ne ramane nimic altceva de facut in afara de a astepta mai multe informatii oficiale cu privire la viitorul SUV din gama Dacia, si anume un Bigster versiune de serie.

VIDEOCLIPUL ZILEI