Cele mai cautate 3 masini second-hand din Romania in 2021, ce costa sub 10.000 de euro

Cele mai cautate 3 masini second-hand din Romania in 2021, ce costa sub 10.000 de euro

Cele mai cautate 3 masini second-hand din Romania in 2021. Romania este una dintre tarile cu cele mai multe masini de tip second-hand vandute, iar din acest motiv am incercat sa intocmim un top al celor mai bune autovehicule aparute pe site-urile de vanzari din Romania la un pret pe care si-l permit multi dintre romani.

Pentru a realiza un top cat mai echilibrat am analizat  masinile aparute pe internet dupa marca, numarul de kilometri, dar si dotarile pe care le ofera modelul pe care l-am remarcat.

Pentru a reusi o analiza cat mai buna si cat mai clara am ales doar masini din clasa compacta.

Cele mai cautate 3 masini second-hand din Romania

Opel Astra J Sedan
Opel Astra J Sedan

Cele mai cautate 3 masini second-hand din Romania in 2021. Surprinzator sau nu, una dintre masinile care aduna cele mai multe priviri pe site-urile de vanzari este un Opel Astra J Sedan, cu o motorizare de 1.6 litri.

In cazul de fata, aceasta vine si cu o instalatie GPL. Puterea dezvoltata de motor este de 115 cai.

Citeste si: Ce masini second hand poti cumpara in 2021 de pe Autovit, cu doar 1.000 de euro

Acest autovehicul are dotari importante pentru o masina de 9.000 de euro si face parte din gama Euro 6, iar acest lucru ne va scuti de plata unor taxe si impozite mari.

VW Golf VI
VW Golf VI

Urmatoarea masina care atrage multe priviri in ultimele saptamani pe site-urile de vanzari este un Volkswagen Golf 6 cu un motor pe benzina, de 1.4 litri  si 122 cp.

O astfel de masina are dotarile tipice clasei din care face parte si este o masina ideala pentru oras. Cel care vinde acest model garanteaza ca masina are 204.000 kilometri reali, iar anul de fabricatie este 2010.

Pretul este de 5.590 euro. Din acest motiv este si una dintre cele mai cautate masini second-hand din Romania, in 2021

Ford Focus
Ford Focus

Un al treilea model care atrage atentia este un Ford Focus. Sub capota, gasim un motor diesel de 1.6 litri ce dezvolta nu mai putin de 105 cp. Anul de fabricatie este 2013, iar odometrul arata 182.000 km.

Acest model are o transmisie manuala, insa vanzatorul ofera garantie si certitudinea ca se pot verifica kilometri rulati. Mai trebuie sa stii ca norma de poluare este Euro 5.

Citeste si: Nu doar samsarii dau tepe. Cum si-a inselat o reprezentanta auto clientii cu peste 300.000 de dolari

Toate modelele prezentate pot fi gasite la vanzare pe autovit.ro.

Cele mai cautate 3 masini second-hand din Romania in 2021. Alegerea unei masini a devenit in ultima perioada o adevarata povara pentru multi dintre romani, in special din cauza samsarilor care incearca sa ascunda de cele mai multe ori defectiunile si sa dea kilometrajul inapoi pentru a scoate cateva sute de euro in plus la pret.

Cele mai frecvente probleme se gasesc la masinile rulate, iar de cele mai multe ori ne confruntam cu probleme referitoare la uzarea motorului.

Multi dintre clienti au constatat dupa o perioada si faptul ca noua masina achizitionata are probleme la meecanismele de directe, de frantare, precum si la functionarea defectuoasa a unor lampi martor de la bord.

VIDEOCLIPUL ZILEI