Captura impresionanta in Iasi. Zece kilograme de cannabis gasite in rezervorul unei masini

Captura impresionanta in Iasi. Zece kilograme de cannabis gasite in rezervorul unei masini

Politistii ieseni au facut, luni, o captura cu adevarat impresionanta.

Trei barbati au fost retinuti de procurorii DIICOT din Iasi, dupa ce unul dintre acestia a incercat sa iasa din tara cu zece kilograme de canabis ascunse in rezervorul masinii. Cei trei sunt acuzati de trafic de droguri de risc si tentativa de scoatere din tara, precum si importul ori exportul de droguri de risc, fara drept.

Potrivit anchetatorilor, una dintre persoanele retinute a primit de la celelalte doua persoane implicate in acest caz o cantitate de aproximativ zece kilograme de canabis, drogurie fiind ambalate in 47 de pungi vidate cu greutatea de 200 de grame fiecare. Ulterior, persoana respectiva a ascuns drogurile in rezervorul masinii si a incercat sa iasa din tara, prin punctul de frontiera Sculeni, judetul Iasi, fiind prinsa in flagrant de catre procurori, impreuna cu ofiteri de politie judiciara.

Totodata, au fost prinse in flagrant si celelalte doua persoane, in timp ce se deplasau catre punctul de trecere a frontierei Albita, judetul Vaslui. In masina acestora a fost descoperit un aparat de vidat, dar si un cantar de precizie, utilizat la cantarirea drogurilor.

Cei trei barbati urmeaza sa fie prezentati in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

VIDEOCLIPUL ZILEI