Schimbari uriase! Politistii de la Bridaga Rutiera vor fi dotati cu camere video

Schimbari uriase! Politistii de la Bridaga Rutiera vor fi dotati cu camere video

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta schimbari importante la Bridaga Rutiera. Soferii si politistii vor fi supravegheati.

Acesta a anuntat ca si-a si-a propus achizitionarea de camere video pentru agentii de la Politia Rutiera pentru a stopa abuzurile in trafic.

”Vom cumpara camere video pentru fiecare politist de la Rutiera care va eradica fenomenul coruptiei la Politia Rutiera, va responsabiliza politistul in dialog cu soferul si, in aceasi timp, soferul in dialog cu politistul, fiind proba camerei”, a anuntat Marcel Vela la B1 TV.

In acest fel, considera ministrul, politistii nu vor mai abuza de functia lor si nici nu vor mai deveni tintele soferilor agresivi.

”Nu o sa mai gasiti deputati care injura politistul si nici politisti rutieri care abuzeaza de functia lor”, a mai spus Vela.

Totodata, Marcel Vela a precizat ca luna aceasta va prezenta o propunere de eficientizare si restructurare a Ministerului Afacerilor Interne, astfel incat acest minister sa creasca in perceptia romanilor privind increderea.

VIDEOCLIPUL ZILEI