Botosani: Masina facuta scrum dupa un accident. Un pompier in timpul liber a salvat in ultima clipa o femeie din flacari

Botosani: Masina facuta scrum dupa un accident. Un pompier in timpul liber a salvat in ultima clipa o femeie din flacari

Un accident deosebit de grav a avut loc, duminica, pe DN 29 D, in Botosani.

Unsprezece persoane, intre care un copil, au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier din judetul Botosani, in care au fost implicate un microbuz de transport persoane si un autoturism. Incidentul a avut loc pe DN29 D, in localitatea Gorbanesti.

In microbuz erau in momentul accidentului noua persoane, iar in autoturism patru.

Imediat dupa momentul impactului, autoturismul a luat foc. Cei trei pasageri au reusit sa iasa din masina, dar in interior, pe bancheta din spate a ramas o femeie in stare de inconstienta. Un pompier aflat in timpul liber, plutonier major Catalin Grindiei, a incercat sa stinga incendiul, nu a reusit, si ajutat de alti participanti la trafic, a reusit sa scoata victima inconstienta din autoturism

La sosirea salvatorilor, femeii i s-au aplicat manevre de resuscitare, iar ulterior a fost transportata la spital, in stare de inconstienta.

Alte zece persoane printre care si un copil au fost preluate si transportate la spital. Victimele au intre 12 si 54 ani si au diferite traumatisme si fracturi.

Politistii au declarat ca accidentul s-a produs dupa ce conducatorului autoturismului Opel, care se deplasa pe drumul judetean, dinspre localitatea Blandesti, nu a acordat prioritate la intersectia cu drumul national, unui microbuz care circula dinspre municipiul Botosani.

Cercetarile continua, in cauza fiind intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

VIDEOCLIPUL ZILEI