Bataie pe locurile de parcare in Craiova. Untura pe stergatoare, unt pe parbriz si oua stricate

Bataie pe locurile de parcare in Craiova. Untura pe stergatoare, unt pe parbriz si oua stricate

Cum isi apara oltenii locurile de parcare? Cum pot!

Un barbat, care s-a mutat de doua luni in Craiova, si-a gasit masina, in ultima saptamana, in fiecare zi, cu paribrizul murdarit cu unt, oua sau untura. Soferul afectat a amenintat pe Facebook, apoi a mers la politie.

Cristian Tufoi a povestit, pentru corespondentul Mediafax, ca s-a mutat acum doua luni in Craiova, in cartierul Rovine, unul dintre cele mai bune din oras, dar unde sunt putine locuri de parcare si regula este „primul venit, primul servit”. Tanarul spune ca isi parcheaza masina pe strada, cat mai aproape de locuinta, acolo unde gaseste loc liber.

De o saptamana insa, in fiecare dimineata cand pleaca la serviciu, gaseste masina murdara de unt de masa, oua si untura.

„De o saptamana o gasesc plina de oua, mazgalita si cu tot felul de prostii. Untura pe stergatoare, unt de masa si alte chestii…Cred ca este unul dintre vecini. Unii cred ca au locurile lor de parcare, dar locurile sunt publice, toti platim taxe la fel. Vecinii mi-au spus ca si ei au patit. Ca este cineva din zona, dar nu se stie cine”, a declarat Cristian Tufoi.

Disperat de situatie, tanarul a postat fotografii si pe un grup de Facebook, unde a lasat si un mesaj pentru cel care-i murdareste autoturismul cu unt de masa.

Internautii, sfaturi pentru cum sa curete masina, sau cum sa se razbune
„Dai cu unt cand ti se ia locul de parcare, o sa ramai fara maini daca te prind in fapt”, a scris Cristian Tufoi pe Facebook.

VIDEOCLIPUL ZILEI