Volvo V60 break se va vinde si in SUA

Volvo V60 break se va vinde si in SUA

Timp de mai mult de un an de zile, departamentul de vanzari al Volvo SUA, precum si reprezentantele acestuia, au facut presiuni asupra directorilor din Suedia sa isi reevalueze decizia si sa vanda pe piata americana break-ul V60.

Se pare ca au reusit, pentru ca V60 va fi lansata pe piata din SUA incepand cu luna ianuarie. Tassos Panas, seful de marketing si dezvoltare al Volvo Cars, America de Nord, spune ca va incepe sa faca reclama si modelului mai mic, in cinci usi, V40.

“V40 este un model minunat si ne-am dori sa il putem vinde si aici”, a spus Panas. “Deocamdata nu facem planuri pentru aducerea masinii aici, dar asta nu ma opreste din a vorbi despre acest lucru”. “Din pacate, in acest moment, ne confruntam cu provocarea ca acest model, lansat spre vanzare anul trecut in Europa, sa nu fie omologat pentru piata americana”.

V40 le-a inlocuit in Europa pe V50 si S40 si este in directa competitie cu seria 1 de la BMW si cu Audi A3. V40 este construit pe o structura preluata de la Ford, insa urmatoarea generatie, care se va lansa in patru,cinci ani, va folosi o platforma compacta modulara, dezvoltata cu Zhejiang Geely Holding Group Co., compania mama a Volvo

VIDEOCLIPUL ZILEI