Noua generatie Volkswagen e-Up! va avea o autonomie de peste 250 km

Noua generatie Volkswagen e-Up! va avea o autonomie de peste 250 km

Volkswagen e-Up! urmeaza sa primeasca in aceasta toamna o noua generatie, noile modele fiind programate sa fie lansate in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Tot in Germania va fi expus in premiera si noul I.D. 3, un alt model extrem de asteptat din gama producatorului german.

Modelul electric de oras promite cu ocazia acestei noi generatii o serie de surprize importante pentru fanii sai, printre care se regaseste si o baterie mai generoasa. Constructorul german are planuri mari cu acest nou e-Up!, sperand ca noile modele vor reusi sa atraga un numar mai mare de clienti.

Conform unor informatii aparute de curand chiar pe site-ul constructorului, noile modele VW e-Up! vor fi echipate cu o baterie ceva mai generoasa, capabila sa ofere o autonomie de peste 250 de kilometri, ceea ce nu este deloc rau.

Bineinteles, aceasta valoare a fost calculata conform standardelor WLTP! In acest context, cel mai probabil, noile modele vor fi echipate cu un acumulator cu capacitate de 36.8 kWh. Aceasta valoare este oferita in prezent atat pe noul Skoda Citigo-e iV, cat si pe noul Seat Mii Electric. Asadar, avem o surpriza destul de importanta la acest capitol pe care ar urma sa ne-o aduca noua generatie e-Up!

Mergem mai departe si va spunem ca producatorul german anunta ca timpul de incarcare pana la 80% din capacitatea bateriei va fi de doar o ora in cazul in care este utilizata o statie de incarcare de 40 kW cu curent continuu. De asemenea, daca vorbim despre o statie de incarcare la 7.2 kW cu curent alternativ, trebuie stiut ca timpul de incarcare creste la pana peste 4 ore, ceea ce nu mai este chiar atat de bine!

Asa cum probabil ca stiti deja, modelele electrice de oras Volkswagen e-Up! sunt echipate la ora actuala cu unitati de motorizare electrice de 82 de cai putere. De asemenea, acestea sunt echipate cu baterii de 18.7 kWh, care asigura o autonomie de pana la 160 de kilometri, masurata conform standardului NEDC. Daca autonomia va creste pana la peste 250 de kilometri, vom vorbi despre un salt important pe care l-ar face e-Up! in aceasta privinta!

Chiar daca mai este ceva pana la lansarea acestei noi generatii, producatorul german a anuntat de curand ca a deschis lista de rezervari pentru noile modele in Olanda! Asadar, cei interesati pot rezerva deja o unitate pentru a fi siguri ca vor fi primii care vor conduce noile modele!

VIDEOCLIPUL ZILEI