Viitoarea generatie Range Rover va fi lansata in 2021

Viitoarea generatie Range Rover va fi lansata in 2021

Land Rover se pregateste intens in aceasta perioada pentru doua lansari importante care sunt programate in viitorul nu prea indepartat. Vorbim in primul rand despre lansarea noii generatii Defender, dar si despre noua generatie a lui Range Rover. Ei bine, conform informatiilor aparute in presa de specialitate din Marea Britanie, noua generatie a lui Range Rover va ajunge pe piata in anul 2021.

De asemenea, tot conform surselor mai aflam cateva detalii interesante despre aceasta noua generatie RR, detalii pe care vi le vom prezenta si voua in randurile care urmeaza! Asadar, daca sunteti fani ai modelelor Range Rover, trebuie sa stiti ca aveti de ce sa ramaneti alaturi de noi pentru inca cateva minute!

Asadar, presa britanica citeaza unele surse apropiate companiei atunci cand anunta ca noua generatie Range Rover urmeaza sa fie prezentata in anul 2021. De asemenea, aceste publicatii sustin ca noua generatie Range Rover va fi construita avand la baza noua arhitectura MLA – Modular Longitudinal Architecture.

Drept urmare, aceasta va include o multime de elemente fabricate din aluminiu si va fi mai usoara in comparatie cu actuala platforma folosita pe SUV-ul britanic. Totodata, se pare ca aceasta arhitectura MLA a fost gandita de asa natura incat sa poata gazdui sisteme de propulsie electrificate.

Din punct de vedere tehnic inca nu stim extrem de multe detalii despre noua generatie Range Rover care va veni tocmai in anul 2021, insa presa britanica aduce in peisaj cateva informatii noi despre versiunea plug-in hybrid si despre versiunea mild-hybrid a acesteia.

Astfel, versiunea plug-in hybrid ar urma sa utilizeze o unitate de motorizare pe benzina cu sase cilindri in linie, careia i se vor alatura doua unitati electrice, cate una pe fiecare punte. De asemenea, mai aflam cu aceasta ocazie ca bateriile vor avea suficienta energie astfel incat sa ofere o autonomie electrica de pana la 65 de kilometri.

In cele din urma, haideti sa ne uitam un pic si catre versiunea electrica a noii generatii Range Rover, care se pare ca va fi dezvoltata in special pentru piata asiatica. Totodata, mai aflam ca versiunea mild-hybrid va miza cel mai probabil pe o configuratie similara cu cea pe care o stim la aceasta ora pe varianta Range Rover P400. In acest caz, aceasta configuratie foloseste o unitate de motorizare pe benzina, cu capacitate de 3.0 litri, un compresor electric si un sistem mild-hybrid la 48V.

VIDEOCLIPUL ZILEI