Uber deschide in Bucuresti cel mai mare centru de asistenta pentru soferi din Europa Centrala si de Est

Uber deschide in Bucuresti cel mai mare centru de asistenta pentru soferi din Europa Centrala si de Est

Uber a anuntat la mijlocul acestei saptamani deschiderea in Bucuresti a celui mai mare centru de asistenta pentru soferi si curieri din Europa Centrala si de Est.

Investitia a fost una uriasa, ridicandu-se la aproximativ 250 de milioane de dolari. Noul spatiu se intinde pe o suprafata de 320 de metri patrati si a fost creat conform standardelor internationale pentru centrele de asistenta Uber. Noul spatiu de lucru va gazdui o echipa formata din 11 experti si are capacitatea de a oferi asistenta pentru pana la 2.500 de soferi si curieri pe saptamana.

Asa cum stim deja cu totii, Guvernul a adoptat un pachet de legi care reglementeaza serviciile de ride-sharing, ingreunand misiunea companiilor de acest fel prezente in tara noastra. In acest context, noul centru al celor de la Uber va deveni un accelerator de conformitate, ajutandu-i pe soferi sa parcurga cat mai rapid si mai facil toti pasii necesari autorizarii.

Spre exemplu, centrul va gazdui reprezentanti din scoli acreditate care vor oferi soferilor informatiile complete cu privire la pasii si documentele necesare pentru certificarea ca sofer profesionist.

Totodata, noul centru construit la Bucuresti va fi si un loc in care soferii parteneri vor avea acces permanent la toate materialele educationale pentru a obtine atestate si unde vor putea participa la sesiuni de informare in vederea obtinerii autorizatiilor pentru masina, companie sau ca soferi independenti.

Ash Kebriti, General Manager Uber pentru Europa Centrala si de Est, a declarat cu aceasta ocazie ca investitia de peste un sfert de miliard de dolari facuta in acest centru “vorbeste despre angajamentul Uber fata de Romania, o tara care prezinta foarte mult potential”. Ash Kebriti ne aminteste, de asemenea, ca Uber activeaza in tara noastra de patru ani, perioada in care serviciul de ride-sharing a ajuns in cinci orase.

De asemenea, in Romania a fost lansat serviciul de livrare de mancare Uber Eats, dar si serviciul Uber Green, cu masini 100% electrice. Ash Kebriti transmite inca o data ca Uber isi doreste sa colaboreze cu autoritatile locale si centrale cu scopul de a de reduce traficul si poluarea.

Noul centru despre care am vorbit in randurile anterioare a fost inaugurat alaturi de Mihail Duica, soferul partener cu cele mai multe curse Uber din Romania. In cei peste patru ani de activitate, Mihail Duica a efectuat peste 24.000 de curse, mentinandu-si totodata un rating aproape perfect, de 4.99 din 5.

VIDEOCLIPUL ZILEI