Competitia Truck TechMasters a desemnat cei mai buni tehnicieni pentru camioane Mercedes-Benz din Romania

Competitia Truck TechMasters a desemnat cei mai buni tehnicieni pentru camioane Mercedes-Benz din Romania

Mercedes-Benz Romania a anuntat derularea etapei nationale a competitiei TechMasters Trucks 2019, competitie care stabileste cei mai buni tehnicieni de service din reteaua de parteneri si centre autorizate Mercedes-Benz.

Etapa nationala a acestei competitii s-a desfasurat in data de 13 iunie, la Centrul de Training al Mercedes-Benz Romania. In cele din urma, concursul si-a desemnat reprezentantii nationali in marea finala a Global TechMasters Trucks 2019. Este pentru a doua oara cand echipa Romaniei va participa la competitia dedicata autocamioanelor, urmand sa infrunte selectionatele altor 11 tari.

Global TechMasters este o competitie internationala care are ca scop principal desemnarea celui mai bun tehnician de mentenanta, specialist piese de schimb, consilier de service, respectiv tehnician de diagnoza din reteaua Mercedes-Benz. Totodata, va fi aleasa si cea mai buna echipa nationala de service din intreaga retea a celor de la Mercedes-Benz. Etapa finala a acestei competitii se va desfasura in aceasta toamna, in perioada 22 – 24 octombrie. Evenimentul va fi organizat in Germania, in localitatea Stuttgart.

Valeriu Zaharia, Managing Director Trucks & Buses in cadrul diviziei Mercedes-Benz Romania, a oferit si primele declaratii pe aceasta tema, transmitand ca saluta increderea clientilor atat in camioanele Mercedes-Benz Trucks, cat si in serviciile oferite de acestia. Valeriu Zaharia mai spune cu aceasta ocazie ca “standardele inalte ale Mercedes-Benz Trucks pot fi asigurate investind in perfectionarea continua a tehnicienilor care fac parte din marea familie Mercedes-Benz Trucks si care contribuie in mod activ la respectarea promisiunii ”.

In finala nationala organizata in urma cu aproape doua saptamani la Centrul de Training al Mercedes-Benz Romania s-au calificat nu mai putin de 20 de tehnicieni care au fost supusi mai multor probe practice si teoretice.

Prin toate aceste probe la care au fost supusi participantii s-a urmarit evaluarea si testarea competentelor la nivelul unui spectru larg de specializari – de la consultanta de service pana la activitatea efectiva de mentenanta si service. Oficialii care au organizat acest concurs transmit ca atat testele, cat si exercitiile practice au fost personalizate in acord cu profilul celor patru posturi.

In urma etapei nationale au fost selectati cei mai buni patru specialisti care vor reprezenta tara noastra la Global TechMasters Truck 2019. Cei patru castigatori sunt Dan Bleahu, Bogdan Dumitru Mihaila, Adrian Oprisor Pitu si Adrian Ionut Musoaie. Celor patru specialisti li se va alatura si antenorul Adrian Nitu.

VIDEOCLIPUL ZILEI