Titi Aur ne explica de ce recomanda carburantii EVO de la MOL Romania! Iata ce trebuie sa stii!

Titi Aur ne explica de ce recomanda carburantii EVO de la MOL Romania! Iata ce trebuie sa stii!

Titi Aur reprezinta, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante nume din lumea auto din tara noastra, fiind multiplu campion national de raliu si un expert veritabil al acestui domeniu. In aceste conditii, atunci cand primim o recomandare din partea unui asemenea specialist, ne putem da seama ca nu este doar o simpla recomandare. Ei bine, Titi Aur recomanda soferilor carburantii EVO de la MOL Romania atat pentru o grija absoluta pentru masina, cat si pentru un stil de condus in deplina siguranta. Haideti sa aflam in randurile urmatoare care sunt motivele pentru care Titi Aur face aceasta recomandare!

Multiplul campion national de raliu declara ca in ziua de astazi “calatoriile cu masina sunt parte din viata cotidiana, mobilitatea fiind extrem de importanta”. Insa, de asemenea, la fel de important este si “senentimentul de siguranta, in special atunci cand te deplasezi cu masina alaturi de familie si isi doresti sa ajungi cu bine acasa, la finalul zilei”. Titi Aur adauga si faptul ca aceasta siguranta “este data si de folosirea unui carburant de inalta calitate care sustine pe termen scurt, dar si pe termen lung, performantele masinii”.

Expertul Titi Aur spune despre carburantii EVO ca “protejeaza si curata motorul, ceea ce duce la o performanta continua, foarte importanta pentru o calatorie in siguranta la volan”. De asemenea, Titi Aur mai adauga si faptul ca “pe langa fiabilitate, folosirea unui carburant de calitate contribuie si la un consum mai mic, accelerarea fiind mai redusa pentru acelasi ritm de deplasare”.

Insa, prin utilizarea constanta a unor carburanti precum cei din gama EVO oferita de Mol Romania, “experienta de condus este mai dinamica datorita unei accelerari mai bune”. Totodata, folosirea pe termen lung a unor astfel de carburanti vine la pachet cu o serie de avantaje importante. Spre exemplu, “motorul masinii va avea o durata de viata mai lunga si un nivel mai redus de emisii poluante”.

Probabil ca acum va intrebati de ce acesti carburanti din gama EVO sunt atat de speciali. EI bine, tot Titi Aur ne lamureste si in aceasta privinta, spunandu-ne ca aceste avantaje prezentate in randurile anterioare “se datoreaza pachetului de aditivi unici de care beneficiaza acest carburant, de inalta calitate, dezvoltati special pentru MOL EVO de catre unul dintre cei mai renumiti producatori de aditivi la nivel global”.

In benzinariile MOL, soferii pot beneficia deja de aceasta gama de carburanti EVO: EVO si EVO 100 Plus pentru masinile pe benzina, respectiv EVO Diesel si EVO Diesel Plus pentru masinile cu motorizare pe motorina.

VIDEOCLIPUL ZILEI