Suzuki prezinta noul break compact Swace

Suzuki prezinta noul break compact Swace

Suzuki a lansat la mijlocul acestei saptamani noul Swace, un break de clasa compacta care a fost construit avand la baza modelul Corolla Touring Sports.

Toyota si Suzuki au pus bazele anul trecut unui parteneriat care presupunea utilizarea comuna a mai multor tehnologii in vederea dezvoltarii unor modele noi. Ei bine, un prim rezultat al acelui parteneriat a aparut in vara acestui an, Suzuki prezentandu-ne la acea vreme noul Across, un model de tip SUV dezvoltat pe baza actualei generatii Toyota RAV4. 

Suzuki Swace, un nou model ce are la baza Toyota Corolla Touring Sports

Avem acum un nou model dezvoltat de cei de la Suzuki pe baza unui model din gama Toyota! Mai exact, vorbim despre break-ul de clasa compacta Swace, care are la baza modelul Toyota Corolla Touring Sports.

Citeste si: Jeep Grand Cherokee si Suzuki Vitara sunt investigate in Olanda pentru trucarea emisiilor

Din punct de vedere tehnic, la fel ca si Corolla Touring Sports, si noul Suzuki Swace va fi echipat tot cu un sistem de motorizare hibrid care va cuprinde o unitate de motorizare pe benzina, alaturi de care va sta un propulsor electric. In total, sistemul in cauza va fi capabil sa dezvolte 122 de cai putere. Resursele vor fi gestionate prin intermediul unei transmisii CVT.

Oficialii Suzuki ne ofera si cateva informatii cu privire la cifrele de performanta de care se va face capabil viitorul break Swace. Asadar, vorbim in primul si primul rand despre un sprint de la 0 la 100 km/h care va fi posibil de realizat intr-un timp de 11.1 secunde. Totodata, mai aflam cu aceasta ocazie ca noul Suzuki Swace va putea ajunge la o viteza maxima de 180 km/h.

Fisa tehnica Suzuki Swace

Aruncam o privire si asupra fisei tehnice a viitorului model din gama producatorului nipon si va mai spunem ca acesta va avea o lungime de 4.655 de mm, o latime de 1.790 de mm si o inaltime de 1.460 de mm. De asemenea, ampatamentul ajunge la o valoare de 2.700 de mm, in timp ce portbagajul se lauda cu un volum de depozitare a bagajelor de 596 de litri.

Noul Suzuki Swace va intra in linia de productie a uzinei Toyota din Burnaston, Derbyshire, acolo unde este produs la aceasta ora si modelul Corolla pe care il mentionam in randurile anterioare. Pentru inceput, noul model va putea fi comandat pe piata auto din Marea Britanie, pretul pornind de la 27.499 de lire sterline.

Conform producatorului, livrarile vor incepe in perioada imediat urmatoare. In versiunea de baza sunt incluse printre altele si urmatoarele: sistem de climatizare pe doua zone, display tactil de 7 inci, scaune incalzite, volan incalzit, camera video pentru mersul cu spatele si un sistem cruise control.

VIDEOCLIPUL ZILEI