Smart pregateste o editie speciala in colaborare cu tunerii de la Brabus

Smart pregateste o editie speciala in colaborare cu tunerii de la Brabus

Smart este primul producatorul auto de la nivel global care a anuntat ca va produce in viitor exclusiv modele electrice, renuntand la modelele echipate cu sisteme de motorizare clasice. Aceasta schimbare se va petrece incepand cu anul 2020, an incepand cu care cei de la Smart isi vor concentra atentia doar catre modelele electrice. Bineinteles, momentul este unul important atat pentru cei de la Smart, cat si pentru lumea auto in general, avand in vedere ca este pentru prima data in istorie cand un producator ia o asemenea decizie radicala. Asadar, momentul trebuie aniversat asa cum se cuvine, prin ceva special!

In aceste conditii, cei din conducerea Smart au luat decizia de a marca acest eveniment printr-o editie speciala care va fi formata din ultimele 21 de exemplare produse si echipate cu motoare cu combustie interna. Aceasta va purta numele de #21 si a fost dezvoltata de cei de la Smart, in colaborare cu alte doua nume importante. Mai intai vorbim despre designerul Konstantin Grcic, iar mai apoi despre specialistii in tuning de la Brabus, care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare in fata pasionatilor auto. Asadar, ne putem astepta la o editie speciala extrem de interesanta!

Designerul Konstantin Grcic a facut si primele declaratii cu privire la aceasta editie speciala, oferind publicului cateva detalii interesante. Aflam, spre exemplu, ca editia #21 “marcheaza o multime de lucruri, inclusiv varsta primului model de serie din gama Smart”. Grcic mai declara cu aceasta ocazie ca pentru el, “varianta speciala simbolizeaza tineretea si lucrurile pozitive ale acesteia: libertate, dorinta de a sparge bariere, lupta pentru a evada, latura rebela a fiecaruia”. Trebuie sa recunoastem ca avem in fata o caracterizare interesanta facuta unor masini!

Pana la acest moment, cei de la Smart nu au anuntat care sunt modelele care vor face parte in cele din urma din aceasta editie speciala #21. Totusi, din pozele publicate putem observa ca apare un model Smart Fortwo Cabrio, care are o caroserie vopsita in doua culori: galben si negru. Aceleasi nuante de culoare le observam atat la nivelul jantelor, cat si in interior. Conform primelor informatii, aceasta nuanta de culoare galbena este una speciala pentru cei de la Smart, fiind derivata din cea folosita pe prima generatie de vehicule Smart, si anume Hello Yellow.

Ramane sa aflam mai multe detalii despre modelele ce vor fi incluse in editia speciala #21 in perioada urmatoare!

 

VIDEOCLIPUL ZILEI