Porsche 911 cu semnatura Singer

Porsche 911 cu semnatura Singer

Cand Singer Vehicle Design (SVD) va prezenta ultima capodopera finisata manual pentru un client, la intrunirea Quail Motorsports din 15 August 2013, va sublinia o serie de elemente noi in timp ce va continua glorificarea ingeniozitatii Porsche, dar si sarbatorirea celei de-a 50-a aniversari a modelului 911 original.

Pentru SVD, prezentarea celui mai nou si atractiv 911 reimaginat de Singer va marca prima aparitie a brandului dupa debutul triumfator de la BBC Top Gear din luna iulie, dar si de la introducerea culorilor Singer Racing Blue si Orange, combinatie de culori care ne aduce aminte de era de aur a curselor de strada din 1970.

“Aceasta masina nou nascuta si proaspat reconstruita izvoraste din esenta originalului Porsche”, a declarat Rob Dickinson, creator si fondator al Singer Vehicle Design. “Rolul nostru este doar de a personaliza si restaura modelele clasice Porsche ale clientilor utilizand sasiul 964 si astfel, executand cea mai ampla transformare in modernizarea unui simbol adevarat”.

Cand Singer va expune prima sa masina la evenimentul anual Quail, va prezenta transformarile suferite de un model ce apartine unui client din Dubai. Clienti din Franta, Suedia, Indonezia, Taiwan, Mexic, Hong Kong si Marea Britanie au solicitat deja compania Singer cu intentia de a le restaura manual masinile rafinate care sunt si vor ramane visele entuziastilor.

Masina ce urmeaza a fi prezentata la Quail va fi prima ce dispune de un tratament interior “second skin’’ care evoca interiorul unei masini de curse usoare, cu rafinamentul obtinut din materiale moderne ce absorb sunetul, folosite si in industria aeronautica. Un alt element nou oferit de brand, chiar pe masina prezentata la Quail, vor fi scaunele de curse cu suport integral pentru umar, tetiere reglabile si constructie din fibra de carbon, ce ofera o reducere in greutate de 80 de kilograme.

VIDEOCLIPUL ZILEI