Nu stii ce culoare sa alegi pentru Fiat 500? Ia-ti aplicatia “You Wear”!

Nu stii ce culoare sa alegi pentru Fiat 500? Ia-ti aplicatia “You Wear”!

Fiat Marea Britanie va lansa aplicatia “You Wear” pe Facebook, o aplicatie care analizeaza toate fotografiile in care apari si stabileste ce culoare porti cel mai des la haine. Apoi, iti va spune cam ce culoare ar trebui sa aiba Fiatul tau 500.

Se stie deja ca acest model poate fi personalizat in sute de mii de feluri, asa ca amuzanta aplicatie vine in ajutorul potentialilor cumparatori.

Ea poate fi gasita la adresa apps.facebook.com/fiatyouwear. Fiat You Wear va scana cele mai recente 25 de fotografii ale utilizatorului, iar apoi va publica rezultatele, ca sa poate fi vazute de prieteni si acestia sa participe la joc.

Toti cei care participa au sansa de a castiga unul dintre cele 50 de vouchere de cumparaturi sau marele premiu, bilete VIP la Saptamana Modei din Londra, care se desfasoara in septembrie.

Aplicatia a fost creata cu aportul specialistului in psihologia culorii Karen Haller. “O aplicatie amuzanta este o metoda grozava de a afla ce spune culoare preferata despre personalitatea ta. Astfel, ai putea afla ceva despre tine ce nu stiai.”, a declarat ea.

VIDEOCLIPUL ZILEI