Noua generatie Dacia Duster ar putea debuta pe 22 iunie la Paris

Noua generatie Dacia Duster ar putea debuta pe 22 iunie la Paris

Editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt va fi una extrem de interesanta si pentru noi, pasionatii auto din Romania. De ce spunem asta? Ei bine, pentru ca vom avea un motiv in plus pentru a sta cu ochii atintiti spre evenimentul din luna septembrie. Asta pentru ca pe scena de la Frankfurt vom vedea noua generatie Dacia Duster. Iar acest lucru va face din acest eveniment unul si mai interesant pentru noi.

Chiar daca mai avem de asteptat aproape trei luni pana la acest eveniment, se pare ca reprezentantii Dacia se gandesc sa ne faca o surpriza si sa ne prezinte modelele noii generatii ceva mai devreme. Conform unei publicatii de specialitate din Algeria, reprezentantii constructorului de la Mioveni se gandesc sa dezvaluie noua generatie luna aceasta, mai exact in data de 22 iunie.

Dezvaluirea noii generatii se va face intr-un eveniment special organizat in capitala franceza, Paris. Este cunoscut faptul ca piata din Hexagon este una de mare succes pentru producatorul roman, acesta inregistrand aici vanzari extrem de bune in ultimii ani. Mai mult decat atat, Dacia s-a clasat in unele luni chiar si in topul producatorilor auto in ceea ce priveste cifra de vanzari realizata de clientii persoane fizice.

Aceeasi publicatie de specialitate algeriana vine si cu alte informatii neoficiale in completare. Asadar, din spusele acestora, modelele noii generatii vor beneficia de un plus in lungime de nu mai putin de 15 centimetri. De asemenea, se pare ca reprezentantii producatorului roman s-au decis si asupra construirii unei variante cu sapte locuri.

Modelele noii generatii Dacia Duster au fost surprinse pe parcursul lunii trecute sub camuflaj in timpul unor teste desfasurate in Spania. Din cate am putut observa la acea vreme in fotografiile surprinse, noua generatie nu ne aduce schimbari majore. Spre exemplu, grila frontala sau caroseria raman neschimbate. Asadar, ramane de vazut care vor fi surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Dacia pentru aceasta a doua generatie a modelului Duster.

Productia noilor modele ale celei de-a doua generatii Dacia Duster este programata pentru a incepe la sfarsitul acestui an. Pentru a face acest lucru posibil, uzina de la Mioveni trece printr-un amplu proces de modificari de la inceputul acestui an pentru a fi pregatita pentru construirea noilor modele. Yves Caracatzanis, presedinte si director general in cadrul Automobile Dacia, a declarat in urma cu ceva timp ca noile modele vor debuta in mod oficial pe piata la inceputul anului urmator.

VIDEOCLIPUL ZILEI