Noua generatie Mercedes-AMG A45 va fi disponibila in doua versiuni de putere

Noua generatie Mercedes-AMG A45 va fi disponibila in doua versiuni de putere

Mercedes pregateste la ora actuala o noua generatie pentru bine cunoscutul model AMG A45, noile modele urmand sa fie prezentate chiar in cursul anului acesta. In principiu, germanii au reusit deja sa termine tot ce au avut de lucru la aceasta noua generatie. Insa, la ora actuala, noile modele se afla in teste in cadrul centrului din Arjeplog, Suedia. Bineinteles, este important pentru cei de la Mercedes sa isi dea seama daca exista sau nu anumite probleme de ordin tehnic sau de orice alta natura. Astfel, acestia pot face ultimele retusuri pana la lansarea oficiala pe piata.

Una dintre informatiile importante despre aceasta noua generatie AMG A45 care circula in ultima perioada este legata de doua versiuni de motorizare pe care germanii le pregatesc. Conform unei publicatii britanice de specialitate, noile modele vor fi echipate cu o unitate de motorizare cu capacitate de 2.0 litri, care va oferi doua versiuni de putere. Bineinteles, una este mai puternica decat cealalta, insa, trebuie sa nu uitam ca vorbim despre niste modele AMG A45. Asadar, ambele modele sunt extrem de puternice pentru marea majoritate a soferilor obisnuiti.

Cea mai accesibila varianta va fi AMG A45, care va presupune o putere de nu mai putin de 388 de cai. Asa cum va spuneam si in randurile anterioare, vorbim despre o herghelie intreaga de cai, pregatita sa isi ia avantul pentru a ne satisface noua toate poftele. Bineinteles, cei care isi doresc ceva mai mult la acest capitol, vor putea apela la versiunea AMG A45 S, care va avea sub capota nu mai putin de 422 de cai putere. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un astfel de model de generatie noua?!

Conform informatiilor care au aparut pana la acest moment, resursele vor fi gestionate de o transmisie automata, cu opt rapoarte. De asemenea, noile modele vor beneficia de aportul unui sistem de tractiune integrala 4Matic+, tehnologie disponibila deja pe modelele mai mari. Totodata, mai aflam ca noile modele vor dispune acum si un “Drift Mode”, optiune care mai mult ca sigur ca ii va incanta pe unii dintre noi!

Lasand la o parte subiectul tehnic, haideti sa aruncam impreuna o privire si la nivelul habitaclului. Putem observa in primul si primul rand o versiune speciala a sistemului de infotainment MBUX. De asemenea, interiorul va dispune si de tema SuperSport, derivata cel mai probabil din cea oferita pe AMG GT4 4-Door Coupe.

VIDEOCLIPUL ZILEI