Ce inseamna noua generatie a lui Mercedes-Benz Clasa C? Cand va fi lansata si ce va oferi?

Ce inseamna noua generatie a lui Mercedes-Benz Clasa C? Cand va fi lansata si ce va oferi?

Daca printre noutatile celor de la Mercedes-Benz se afla compacta electrica ce se pregateste sa faca senzatie, nici modelele traditionale, cu design cu care ne-am obisnuit deja, dar mereu surprinzator, nu au stagnat.

Mercedes-Benz Clasa C se pregateste de o viitoare generatie care sa surprinda placut clientii si care sa le aminteasca brandurilor competitoare cine detine adevarata putere in materie de constructie auto pe zona de lux si confort la cote inalte.

Noua generatie Mercedes-Benz Clasa C ar trebui sa apara in anul 2021. Interioarele automobilelor vor fi imbunatatite, spun nemtii. Tehnologiile care vor echipa masinile sunt din cele mai moderne, iar versiuni All Terrain ar putea sa marcheze viitoarea generatie a Clasei C.

Daca in luna februarie a anului 2018 a fost lansat modelul Mercedes-Benz Clasa C facelift, pretul in Romania fiind de 38.800 cu TVA – pret de pornire, clientii s-au asteptat sa gaseasca pe acest automobil ultima generatie de tehnologie si cele mai noi dotari sau sisteme de siguranta. Nu putem spune ca acestia au fost dezamagiti, insa nu s-au impacat bine cu vestea ca cea mai avansata tehnologie este pastrata pentru viitoarea generatie a Clasei C.

Asadar, pana in anul 2021, interioarele nu vor fi atat de spectaculoase cum ne asteptam. Desi este fortata afirmatia mea caci un interior de Mercedes-Benz Clasa C este oricum spectaculos, ideea ca tehnologia avansata ar putea brazda macar putin habitaclul unui facelift din Clasa C era destul de imbucuratoare pentru clientii marcii.

Nu-i nimic, as spune eu, asteptam cu rabdare pana in 2021 cand vom vedea ce ne pregatesc nemtii de la Mercedes. Sursele internationale imi vin in ajutor si transmit ca versiunile Coupe si T-Modell vor fi disponibile incepand cu anul 2022, an in care suntem introdusi si variantei All Terrain. Aceasta viitoare varianta All Terrain are la baza actuala versiune care este folosita pe Mercedes-Benz Clasa E. Vorbim despre o garda la sol ceva mai mare, sistem de tractiune integrala standard, spoilere noi si protectii suplimentare.

Intorcandu-ma la viitoarea generatie a Clasei C, se pare ca nemtii vor folosi arhitectura MRA II, interior – asa cum spuneam mai sus – imbunatatit, tehnologie de generatie noua si… mister. Caci asta este tot ce ni se spune in acest moment.

Si cred ca este de ajuns cat sa ne faca sa asteptam Mercedes-Benz Clasa C de generatie noua caci daca ni s-ar oferi informatiile de acum… lansarea ar insemna nimic, iar nemtii sunt obisnuiti sa-si lanseze modelele si generatiile noi cu fast.

VIDEOCLIPUL ZILEI