Land Rover Defender 2020: noi imagini cu noul model britanic!

Land Rover Defender 2020: noi imagini cu noul model britanic!

Noul Land Rover Defender va fi prezentat oficial prin luna septembrie a acestui an, dar marca britanica a renuntat la camuflaj ceva mai devreme, in faza de testare in care se afla masina.

E adevarat, mai are camuflaj, dar e vorba despre unul complet diferit decat cel cu care ne-a obisnuit, imprumutat de la a cincea editie „Invictus Games”.

In pregatirea (mai sunt 12 luni pana atunci!) inceperii celui de-al cincilea „Invictus Games”, Jaguar Land Rover, partenerul oficial al evenimentului, a decis ca n-ar strica sa ne ofere mai multe imagini cu noul Defender.

Sa nu uitam, de asemenea, ca la eveniment va lua parte si Ducele de Sussex, Printul Harry, unul dintre fondatorii Fundatiei Invictus Games.

Ce inseamna „Invictus Games”? E simplu, evenimentul se foloseste de puterea sportului pentru a inspira recuperarea celor raniti, accidentati sau bolnavi din serviciul public, si genereaza o mai buna intelegere si mai mult respect pentru acestia.

Este si modul ales de Jaguar Land Rover pentru a prezenta noul Defender, un model readus la viata de producator si un simbol al perseverentei si determinarii, o juxtapunere perfecta peste cei 40 de ani de istorie.

Trebuie amintit, binenteles, ca Jaguar Land Rover este partener al „Invictus Games” inca de la editia inaugurala, din 2014.

„Toti cei de la Jaguar Land Rover sunt extrem de pasionati de „Invictus Games”, asa ca suntem incantati sa fim parteneri si in 2020. Dupa Statele Unite, Canada si Australia, suntem incantati sa revenim cu acest eveniment in Europa”, a declarat Dr Ralf Speth, seful departamentului de presa Jaguar Land Rover.

„In plus, sunt foarte mandru ca cei care vor participa la jocuri vor fi primii care vor conduce noul Defender, atunci cand vor intra in Jaguar Land Rover Driving Challenge, in Haga”, a completat oficialul britanic.

„Invictus Games” se desfasoara in perioada 9-16 mai 2020 si va aduna nu mai putin de 500 de competitori din 19 tari.

VIDEOCLIPUL ZILEI