Fiat 500 GQ, pentru englezii stilati

Fiat 500 GQ, pentru englezii stilati

Fiat a dat publcitatii detaliile legate de noua serie Fiat 500 GQ pentru Marea Britanie. Modelul a fost lansat la inceputul anului la Salonul Auto de la Geneva.

Complicata si stilata masina este rodul colaborarii intre GQ, revista pentru barbati detinuta de Condé Nast, si Fiat. Drept urmare, este o masina destinata in special barbatilor care iubesc zonele urbane si care au un stil sofisticat.

Motorizarile sunt aceleasi, de 1.3 litri si 69 de cai putere, 0.9 litri TwinAir de 85 de cai putere, si 1.3 diesel si 95 de cai putere. Si caroseriile sunt aceleasi: hatchback si decapotabila. La exterior, gasim o caroserie vopsita in doua culori, gri si negru, dungi speciale, oglinzi vopsite in negru, un logo GQ si jante de 16 inch.

La interior, sunt in standard volanul imbracat in piele, sistemul Blue&Me cu Bluetooth, comenzile vocale si scaunele din piele Frau Black.

Aspectul interior este desavarsit de manerul schimbatorului de viteze imbracat in piele si de pedalierul din aluminiu. In Marea Britanie, preturile incep de la 13.110 de lire sterline pentru versiunea hatchback cu motor de 1.3 litri si de 15.930 de lire pentru decapotabila cu aceeasi motorizare.

VIDEOCLIPUL ZILEI