Fiat 500 Cattiva, un aspect mai obraznic

Fiat 500 Cattiva, un aspect mai obraznic

In limba italiana, “Cattiva” ar putea descrie o persoana sau situatie obraznica si rece. Avand aceasta inspiratie in minte, designerii de la FIAT au dezvoltat un pachet remarcabil, personalizat inca din fabrica, cu un look “camuflat” si un comportament agresiv: Fiat 500 Cattiva.

Noul Fiat 500 Cattiva este disponibil pentru modelele 500 Sport si 500 Turbo. Aceasta editie limitata ofera mai mult entuziasm si stil modelului 2013 Fiat 500 Sport si mai multa putere modelului Fiat 500 Turbo. Stilul agresiv incepe cu un far camuflat, cu ramele pentru lampa de stationare si cu jantele de aluminiu de 16 inch, cu anvelope all-season.

Culorile disponibile pentru exteriorul lui 2013 Fiat 500 Cattiva sunt urmatoarele: Rosso (rosu), Rame (cupru), Nero Puro (negru pur), Argento (argint), Granito Lucente (granite crystal), Bianco (alb) si Luce Blue (albastru deschis, disponibil doar pentru 500 Sport). La interior, principala caracteristica o reprezinta scaunele sport din stofa cu accente argintii.

Pentru un look premium, scaunele pot fi disponibile si cu tapiterie din piele. Panoul de bord este mat pentru a avea un aspect discret, iar schimbatorul de viteze este imbracat in piele si pe volanul sport se gasesc accente argintii.

2013 Fiat 500 Cattiva bazat pe modelul 500 Sport include un motor MultiAir de 1.4 litri si o transmisie manuala in cinci trepte. La fel ca la toate produsele Fiat, dinamica este elementul cheie, iar 500 Cattiva include un modul Sport. In plus, 500 Cattiva ofera optional o transmisie automata cu sase trepte .

VIDEOCLIPUL ZILEI