Duster poate fi comandat acum in Romania si cu noul motor turbo pe benzina de 1.3 litri

Duster poate fi comandat acum in Romania si cu noul motor turbo pe benzina de 1.3 litri

Dacia Duster poate fi achizitionat incepand cu acum de pe piata din tara noastra si cu noul motor turbo pe benzina TCe cu capacitate de 1.3 litri. Aceste este disponibil in doua versiuni de putere, de 130 si de 150 de cai. Deocamdata, acest nou motor este disponibil doar pe versiunea 4×2. Cel mai accesibil model echipat cu aceasta noua unitate de motorizare are un pret de pornire de putin peste 15.000 de euro, cu toate taxele incluse. va dam in randurile urmatoare mai multe detalii despre acest nou motor, drept pentru care va invitam sa ramaneti alaturi de noi in cazul in care sunteti curiosi de surprizele pregatite de cei de la Dacia din acest punct de vedere!

Incepand cu data de 30 ianuarie, Dacia Duster poate fi comandat si de clientii din Romania impreuna cu o noua unitate de motorizare turbo pe benzina, cu o capacitate de 1.3 litri. Asa cum spuneam si mai devreme, unitatea poate fi echipata doar pe unitatile 4×2 si vine in doua versiuni de putere: 130 si 150 de cai putere. Noul motor este oferit, de asemenea, alaturi de un filtru de particule. Alaturi de aceasta unitate sta o cutie de viteza manuala. De asemenea, trebuie sa stiti ca aceasta unitate de motorizare nu poate fi echipata decat pe nivelurile de echipare Comfort si Prestige. Noul motor va fi disponibil si pe versiunile Duster cu tractiune integrala incepand cu a doua parte a acestui an.

Pretul unui model Dacia Duster echipat cu o noua unitate turbo de 1.3 litri, care ofera 130 de cai putere si un cuplu maxim de 240 Nm porneste de 15.250 de euro, cu toate taxele incluse. Pentru acest pret este oferit un model dotat cu novelul de echipare Comfort. In cazul in care va doriti nivelul de echipare Prestige, trebuie sa stiti ca pretul creste pana la 17.000 de euro. In cazul in care va doriti versiunea mai puternica, de 150 de cai putere si cu un cuplu maxim de 250 Nm, trebuie sa stiti ca va trebui sa platiti un pret de 15.750 de euro pentru nivelul de echipare Comfort, respectiv de 17.500 de euro pentru nivelul de echipare Prestige.

Asa cum probabil ca stiti deja, motorul TCe de 1.3 litri a fost dezvoltat de specialistii din cadrul Aliantei Renault – Nissan – Mitsubishi, in parteneriat cu Daimler. Noul motor a fost prezentat in premiera pentru Duster in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut.

VIDEOCLIPUL ZILEI