Directorul general CNAIR vrea o marire de salariu. Argumenteaza cu performantele... in infrastructura Romaniei?

Directorul general CNAIR vrea o marire de salariu. Argumenteaza cu performantele… in infrastructura Romaniei?

Atunci cand te urci la volanul masinii tale si te indrepti spre job e imposibil sa conduci fara sa arunci cateva injuraturi. Fie ca iti versi nervii pe traficul aglomerat, fie ca-ti versi nervii pe gropile adanci pe care nu ai avut cum sa le eviti, ideea de baza este ca drumurile din capitala dau dureri de cap.

Si daca povestea asta s-ar intampla numai in capitala… ar fi bine. Insa ajung la concluzia ca Romania inseamna lipsa autostrazi si foarte multe gropi sau denivelari acolo unde nu ar trebui sa existe asa ceva.

CNAIR este insarcinata sa poarte toate aceste lupte. Si, la fel ca orice alta institutie a statului, are in frunte un conducator model. Doar ca acest conducator model vrea sa primeasca fara sa ofere. Directorul general isi doreste o marire de salariu. Luand in calcul ca pana acum nu a facut nimic notabil pentru Romania in materie de infrastructura… ne-am intreba cu totii pe ce anume isi doreste marirea?

Avand in vedere ca fiecare drum din Romania este brazdat de gropi, Stefan Ionita, directorul general al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, ar trebui sa primeasca in plus cam cati kilometri de autostrada s-au construit in 2017: mai exact, 0.

Salariul actual al directorului general este cuprins intre 4700 si 7000 de euro. Daca unii isi rup coatele si mintea sa ajunga la macar jumatate din acesti bani si aduc performanta, pe buna dreptate, acolo unde lucreaza, Stefan Ionita primeste deja aceasta suma pe motiv de performante inregistrate, iar acum isi doreste mai mult.

Inca nu s-a ajuns la o concluzie pentru cererea acestuia, iar decizia finala a fost amanata. Motivul? Se pare ca nu au fost puse la dispozitie toate documentele. Daca Consiliul Administrativ si-a dat seama de penibilul situatiei sau pur si simplu vor sa-i mai dea lui Ionita niste bani in plus fara sa ne dam seama… ramane de vazut.

Zvonurile spun ca acest Consiliu Administrativ este format din oameni destul de influenti… asa ca daca totul a fost sau nu perdea de fum, probabil ca vom afla cat mai curand. Pagubitii tot noi suntem, iar masinile ni se strica in continuare in gropi si denivelari.

Cert este ca marirea, agrumentata cu performantele aduse, nu se justifica in cazul directorului general CNAIR. Sau poate ca au gasit formula autostrazilor invizibile si strazile sunt puse la punct, dar noi nu vrem sa vedem asta? Incurcate sunt caile Domnului… cam asa cum sunt si strazile Romaniei, de altfel…

VIDEOCLIPUL ZILEI