Dacia Duster Facelift, acum si in Romania!

Dacia Duster Facelift, acum si in Romania!

Noua Dacia Duster facelift a fost lansata in sfarsit si in Romania, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Romexpo. Odata cu acesta lansare, Dacia este pregatita pentru a-si continua ofensiva pe piata din Europa.

Pe langa motorizarile clasice, modelul restilizat vine cu un propulsor turbo de 1.2 litri Tce, de 125 de cai putere, cu injectie directa si un consum de 6.0 litri/100 km. Motorul este disponibil doar cu versiunea de top Laureate.

Masina are acum si functia Eco Mode si un indicator de schimbare a treptelor de viteza, o dotare care vine in ajutorul soferilor dornici sa scoata un consum cat mai mic.

Interiorului i-a fost adaugat un set nou de covorase, huse pentru scaune si separator pentru spatiul de bagaje, iar sistemul MediaNAV are touchscreen, navigatie si comenzi ale sistemelor multimedia.

Sistemul este gratuit pentru toate masinile comandate pana in decembrie a acestui an. In materie de siguranta, patru airbag-uri frontale si laterale asigura siguranta soferului, cat si cea a pasagerului din dreapta.

La noul Duster, comenzile electrice pentru geamuri au fost mutate pe usi, una dintre marile obiectii ale posesorilor modelului vechi fiind asezarea lor pe consola centrala, respectiv intre scaunele din fata.

Masina mai are regulator de viteza, senzori de parcare spate, precum si indicator de temperatură exterioară, sistem ASR-ESP, precum și ABS.

La un pret de baza de 10.900 de euro, Duster este unul dintre cele mai ofertante SUV–uri de pe piata, cu atat mai mult cu cat ofera si doua configuratii care vin in intampinarea preferintelor clientilor: Adventure și Off-road. Pentru prima versiune, masina este echipata cu protectii laterale si pentru roti, iar a doua include un bull-bar si praguri laterale.

VIDEOCLIPUL ZILEI