Dacia a lansat o serie limitata Duster, in parteneriat cu Orange

Dacia a lansat o serie limitata Duster, in parteneriat cu Orange

Dacia a anuntat, vineri, ca a lansat Duster connected by Orange, conceput in parteneriat cu Orange, cu un pret care porneste de la 16.200 euro, TVA inclus.

Seria Limitata Duster connected by Orange ofera in standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioara de echipare Prestige, la care adauga dotari precum functia maini libere, multiview camera, avertizor pentru unghi mort si un pachet special Orange.

La exterior, masina are jante de aliaj de 17 inch, design Maldive, ornamente fata si spate cu aspect de crom satinat – nuanta care se regaseste si la carcasele oglinzilor exterioare. In plus, geamurile din spate si luneta au o tenta de culoare inchisa. Interiorul beneficiaza de volan si schimbator de viteze imbracate in piele si de scaune fata incalzite.

”Conceputa in parteneriat cu Orange Romania, seria limitata vine cu un pachet multimedia complet, care le permite pasagerilor sa isi ia la drum emisiunile preferate, filmele, muzica si toata distractia, cu cel mai rapid internet 4G”, se arata in comunicat.

Pachetul special Orange ofera o tableta Huawei MediaPad T3 de 9,6’’, un modem prin care se pot conecta la internet pana la 10 utilizatori simultan, un incarcator auto ultra rapid, un suport de tetiera si o husa pentru tableta.

In plus, sunt incluse urmatoarele servicii, timp de 2 ani: 40 GB trafic lunar de internet mobil, in tara si in roaming UE, Orange TV Go cu acces la 80 de canale TV romanesti si internationale si HBO GO cu acces la peste 4.000 de episoade si la sute de filme.

”Seria Limitata Duster connected by Orange este disponibila atat in configuratie 4×2 (cu motorizarile pe benzina SCe de 114 CP si TCe, in versiunile de 130 CP si 150 CP), cat si 4×4 (cu motorul pe benzina SCe de 114 CP si cu propulsorul diesel Blue dCi de 115 CP)”, se arata in comunicat.

Preturile variaza intre 16.200 Euro (TVA inclus) pentru versiunea 4×2, echipata cu motorul SCe de 114 CP si 19.900 Euro pentru versiunea 4×4, echipata cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP.

VIDEOCLIPUL ZILEI