Cum arata si cat costa una dintre cele mai frumoase masini japoneze din istorie

Cum arata si cat costa una dintre cele mai frumoase masini japoneze din istorie

Daca esti fan masini japoneze, o sa iti prezentam cel mai frumos automobil facut de acestia. Iata cum arata si cat costa una dintre cele mai frumoase masini japoneze din istorie. Vestea proasta, este ca modelul nu se afla la vanzare in Romania.

Avem multi fani ai masinilor japoneze printre noi, asa ca ne-am gandit sa va aratam cea mai frumoasa opera de arta a acestora. Cum arta si cat costa una dintre cele mai frumoase masini japoneze din istorie. Pregateste-te sa cumperi una, chiar daca nu e la vanzare in Romania!

Ce este, de fapt, Acura?

Cum arata si cat costa una dintre cele mai frumoase masini japoneze din istorie

Pentru cei ce nu stiu, Acura este divizia de lux a producatorului japonez Honda. Brandul a fost lansat in anul 1986 in Statele Unite ale Americii si Canada. Compania a debutat pe piata cam in acelasi timp cu rivalii japonezi, adica Lexus (Toyota) si Infiniti (Nissan).

Citeste si: Ce inseamna, de fapt, AMG la autoturismele Mercedes-Benz

In anul 1987, Acura vanduse deja 109.000 masini, iar in anul 1990 numarul crescuse la 138.000 de masini. In acelasi an, Mercedes-Benz vanduse 78.000 de masini, iar BMW vindea 64.000 de masini anual.

Modelul Acura NSX a fost primul model care rivaliza cu Ferrari si Porsche, dar si prima masina din lume care era fabricata din aluminiu.

Totusi, vanzarile au scazut in anii 1990, insa in ultima perioada, datorita noilor modele, japonezii au reusit sa revigoreze compania si masinile lor sunt din ce in ce mai frumoase. Dovada face si noul model Acura TLX Type S.

Acura TLX Type S, poate cea mai frumoasa masina japoneza din istorie

Cum arata si cat costa una dintre cele mai frumoase masini japoneze din istorie

Dupa cum se poate vedea si in imagini, Acura TLX Type S vine cu un design impresionant. Nu credem ca am mai vazut, in ultimul timp, o masina atat de frumoasa, dar stati sa vedeti ce motor se afla sub capota!

Conform companiei, TLX Type S vine cu un motor de 3.0 litri, V6, ce ofera 355 cp. Asta inseamna ca modelul japonezilor este un pic mai puternic decat Audi S4, care vine cu un motor de V6, de 3.0 litri, ce ofera 349 cp.

Totusi, Acura pluseaza si ofera o transmisie automata, cu 10 rapoarte, dar si un sistem de tractiune integrala (SH-AWD).

La capitolul design, se vede ca japonezii au petrecut multe ore in studio, asa ca vorbim despre faruri LED cu un design agresiv, patru tevi de esapament cu un diametru destul de mare, jante cu un diametru de 20 de inch, dar si un interior pe masura.

Pretul de pornire al noului model Acura TLX depaseste cu putin 30.000 de dolari, insa trebuie sa stiti ca acesta poate creste in functie de dotarile optionale. Si, nu uitati, cumparati una dintre cele mai frumoase masini japoneze!

VIDEOCLIPUL ZILEI