Cum arata noile modele de Subaru, care vor fi disponibile in 2021

Cum arata noile modele de Subaru, care vor fi disponibile in 2021

Subaru se pregateste de schimbari pentru anul 2021, asa ca producatorul japonez are noi surprize pentru fanii sai. Iata cum arata noile modele de Subaru, care vor fi disponibile incepand cu anul 2021.

Chiar daca ati crezut ca Subaru nu o sa mai aiba noutati in curand, va inselati, pentru ca producatorul japonez a pregatit surprize pentru fanii marcii. Iata cum arata noile modele de la Subaru, ce vor fi disponibile incepand cu anul 2021.

Ce model va lipsi din gama Subaru in anul 2021?

Cum arata noile modele de Subaru, care vor fi disponibile in 2021

Ei bine, nu este nicio surpriza ca modelul Subaru BRZ nu va mai fi oferit in gama producatorului. Constructorul japonez nu a oferit informatii legate de faptul ca BRZ nu va mai fi oferit in anul 2021, insa poate acesta nu este un lucru chiar asa de rau, tinand cont ca era singurul model al producatorului care nu oferea tractiune integrala.

Citeste si: Subaru WRX STI EJ20 Final Edition: finalul unui motor care a trait 30 de ani

Totusi, nu va grabiti sa spuneti ca nu era un model popular, pentru ca Subaru deja lucreaza la urmatoarea generatie a masinii sport, care se pare ca va primi si un motor turbo. Desi nu vom vedea un Subaru BRZ in 2021, sunt sanse mari sa vedem noua generatie a modelului in 2022.

Ne asteptam ca noul model sa ofere si mai multa putere, asa ca orice valoare ce va depasi cei 200 cp ai generatiei actuale reprezinta un inceput. Nu avem inca detalii oficiale, dar ne asteptam ca producatorul japonez sa ne spuna ceva in viitorul apropiat.

Noile modele Subaru pregatite pentru anul 2021

Cum arata noile modele de Subaru, care vor fi disponibile in 2021

Noutatile pentru modelele Subaru Impreza o reprezinta SI-Drive (Subaru Intelligent Drive), optiune oferita standard pe modelele Impreza Premium cu CVT. De asemenea, modelele Impreza hatchback sunt oferite cu un spoiler de culoare negra. Modelele Subaru WRX STI vor ramane, practic, neschimbate. Doar noua generatie este asteptata sa dezvolte mai multa putere, undeva la 400 cp.

Modelul Subaru Legacy a primit un update in anul 2020, iar toate nouatatile se vor gasi si pe modelel din 2021. Sedanul este oferit cu un motor de 2.5 litri aspirat natural sau un motor turbo de 2.4 litri. Bineinteles, Subaru ofera modelul cu o cutie automata CVT, dar si tractiune integrala.

Si Subaru Crosstrek va oferi noutati pentru anul 2021, iar cea mai importanta este adaugarea modelului Sport in gama. Acesta va oferi un motor de 2.5 litri ce dezvolta 182 cp si 239 Nm. Totodata, modelele Crosstrek vor veni cu un nou design pentru bara fata si spate, noi jante, dar si culori.

Subaru Forester a primit deja schimbari in anul 2019, asa ca nu sunt va asteptati la noutati pentru anul 2021. La fel se intampla si cu modelul Outback, care a primit un nou design in anul 2020.

VIDEOCLIPUL ZILEI