Dacia Logan 2020. Care este cea mai scumpa optiune ce poate fi configurata

Dacia Logan 2020. Care este cea mai scumpa optiune ce poate fi configurata

Dacia Logan este unul dintre cele mai accesibile modele disponibile pe piata auto din Romania, motiv pentru care este si unul dintre cele mai cumparate modele din tara noastra. Dar oare care este cea mai scumpa optiune pe Dacia Logan pe care o putem cumpara?

Producatorul auto de la Mioveni se bucura de un succes semnificativ pe piata auto europeana in ultimii ani, la acest lucru contribuind din plin si strategia constructorului roman de a oferi pe piata modele accesibile din punct de vedere financiar.

Un exemplu foarte bun in acest sens este Dacia Logan, o masina care are un pret de pornire de doar 7.530 de euro pe piata auto din Romania. V-ati intrebat insa vreodata care este cea mai scumpa optiune Dacia Logan pe care o puteti achizitiona?! Haideti sa vedem ce am gasit in ofera celor de la Dacia!

Cea mai scumpa optiune pe care poti sa o instalezi pe Dacia Logan

Asa cum am spus si in randurile anterioare, pretul unui model Dacia Logan in tara noastra porneste de la un pret de 7.530 de euro, cu toate taxele incluse.

In schimbul acestor bani, veti primi o versiune entry-level Logan SCe 73, singura metoda de personalizare pe care ati avea-o la indemana fiind cea a culorii caroseriei. Fara niciun fel de cost suplimentar, veti putea opta pentru una dintre nuantele de baza disponibile: Blue Navy sau Blanc Glacier.

Citeste si: ITP in 2020. Cand trebuie sa-l faci, de fapt, ce acte iti trebuie, cat costa si ce defecte sunt permise

Ei bine, pretul de pornire poate creste imediat daca va veti indrepta atentia catre nivelul de echipare Ambiance, care face ca modelul Logan SCe 73 sa aiba un pret de pornire de 8.600 de euro. Apoi, puteti opta pentru una dintre nuantele de culoare pentru caroserie care sunt oferite contra cost: Rouge Fusion, Gris Highland, Gris Comete, Brun Vision, Noire Nacre si Beige Dune. Pentru oricare dintre aceste nuante ati opta, pretul va fi de 310 euro.

In cazul in care va doriti si niste dotari suplimentare, puteti adauga un sistem de aer conditionat cu reglaj manual, ceea ce va face ca pretul final al masinii sa ajunga pana la 9.670 de euro.

Optiuni suplimentare disponibile

Mergem mai departe si putem vorbi si despre nivelul de echipare Laureate, care vine cu un pret de pornire de 9.660 de euro pentru aceeasi motorizare SCe 73. In acest caz, daca veti opta, spre exemplu, pentru tapiteria Riviera Carbon Fonce, care are un cost suplimentar de 600 de euro, pretul final al masinii va ajunge la 10.570 de euro.

De asemenea, mai puteti opta si pentru Pack Look 1, care in schimbul a 350 de euro va va mai aduce si niste geamuri electrice in spate si un set de jante cu dimensiuni de 15 inci, realizate din aliaj.

Daca asta nu vi se pare de ajuns, va puteti indrepta atentia si catre optiunea Media Nav, care include sistemul de navigatie cu harta Romaniei si un sistem multimedia. Ambele sunt redate pe un ecran tactil cu diagonala de 7 inci, care este dotat cu o priza Jack, un port USB si conexiune prin Bluetooth. Toate acestea sunt oferite pentru un cost suplimentar de 300 de euro.

Totodata, pachetul Securite va poate aduce un volan imbracat in piele si un sistem cruise control contra unei sume de 250 de euro. In aceste conditii, vorbim deja despre un model Dacia Logan care ajunge la un pret final de 11.470 de euro!

VIDEOCLIPUL ZILEI