BMW Seria 6 primeste editia M Sport

BMW Seria 6 primeste editia M Sport

Noile modele BMW Seria 6 fac parte din clasa autovehiculelor de lux care pot fi conduse in mod sportiv. Noua editie M Sport ofera oportunitatea de a evidentia atributele dinamice ale modelelor BMW Seria 6 Coupe, BMW Seria 6 Cabriolet și BMW Seria 6 Gran Coupe.

Cu detaliile de design care sunt armonios coordonate si gama de caracteristici de calitate inalta, modelele Seria 6 din editia Sport ofera o experienta de conducere care raspunde celor mai exigente cerinte, la un pret atractiv. Pachetul M Sport Edition poate fi combinat cu toate modelele si variantele de motorizare din gama BMW Seria 6 si va fi disponibil incepand cu luna iulie 2013.

Editia M Sport include un pachet aerodinamic, jante din aliaj pe 19 inci in spite duble, proiectoare de ceata cu LED-uri, etriere de frana vopsite cu negru si teava de esapament in negru cromat.

La interior, gasim toate adaptarile necesare unui condus sportiv: volanul M este din piele, scaunele sport sunt imbracate intr-o combinatie de Alcantra si piele nappa. Tot cu piele Nappa este acoperit si tabloul de bord. BMW Seria 6 Cabrio dispune de un sistem de 12 difuzoare, in timp ce BMW Seria 6 Coupe si BMW Seria 6 gran Coupe au sisteme de 16 difuzoare.

Pachetul mai contine si un sistem de telefonie hands-free, conectarea la serviciile BMW Drive pentru utilizarea aplicatiilor, cu ajutorul carora conducatorul auto poate primi in timp real informatii despre trafic.

De asemenea, camerele pentru marsarier si vedere laterala, dar si sistemul de identificare a unghiului mort, vor veni in ajutorul viitorilor proprietari. Noua editie de la BMW imbina cu eficienta luxul unei masini elegante cu sportivitatea unei masini puternice.

VIDEOCLIPUL ZILEI