BMW iX3 Concept este acuzat ca seamana prea mult cu Kia! Iata care este motivul pentru care fanii s-au scandalizat!

BMW iX3 Concept este acuzat ca seamana prea mult cu Kia! Iata care este motivul pentru care fanii s-au scandalizat!

Masinile si frumoase si puternice, performante, sportive si dracoase vin de obicei sub emblema BMW. Fara suparare pentru celelalte marci auto, dar trebuie sa recunoastem ca BMW detine supremetia la mai toate categoriile atunci cand vorbim despre automobile, cu toate acestea nu este o masina pentru toti, dar nici nu se poate numi fructul interzis.

BMW a facut o multime de surprize de-a lungul timpului, toate fiind placute pentru posesorii de permis de conducere si pentru colectionarii de automobile. De data aceasta, cea mai iubita marca o cam da in bara… sau o da in grila, ca sa fim mai specifici.

Odata cu prezentarea noului model BMW iX3, un concept electric care poate sa dezvolte un total de 270 de cai putere, impreuna cu o autonomie de 400 de kilometri, fanii marcii si-au dat seama ca au mai vazut aceasta infatisare undeva.

BMW iX3 a fost dezvaluit in online cu ocazia Salonului Auto de la Beijing, insa feedback-ul primit nu a fost asa cum se asteptau bavarezii. De ce? Cu siguranta te uiti acum la imagini si iti spui ca ai mai vazut undeva grila aia, oricum usor exagerata, departe de ideea de BMW.

Multi vor spune ca BMW are nevoie de o imagine noua, mai ales ca acum va construi ceva mai multe modele electrice si automobilele trebuie sa aiba o infatisare care vorbesc despre tehnologie si inovatie, insa grila pe care o pune constructorul bavarez pe iX3 seamana foarte tare cu o grila de Kia.

Chiar daca BMW le-a spus fanilor ca o incarcare completa se face in doar 30 de minute, acestia nu si-au putut lua ochii de la design-ul grilei. Se pare ca rinichii nemtesti incep sa se transforme, usor usor, in ceva care parca este imprumutat de la Kia si deloc original.

Nici macar design-ul jantelor din aliaj sau atitudinea cu totul a automobilului nu i-a facut pe fani sa mai inchida din ochi. Chiar daca BMW iX3 se prezinta ca un automobil care vorbeste prin constructie despre ceea ce ofera, despre viitorul industriei auto, despre electricitate si tehnologie, fanii nu pot crede ca asemanarea intre grila acestui model si nasul de tigru facut celebru de Kia este atat de mare.

Din pacate, BMW isi supara fanii si noul concept care era gandit sa faca valuri de uimire, face valuri de nervi de data aceasta sau de frustrare. Fanii se intreaba cum se va mai deosebi acum BMW de Kia daca grila seamana atat de mult.

Daca ma intrebati pe mine, grila nu aduce atat de mult cu cea de la Kia, insa fanii s-au alarmat, vorba umbla pe internet, iar BMW trebuie sa ne spuna ceva rapid ca sa nu ramana cu pata in condica online-ului.

VIDEOCLIPUL ZILEI