BMW iX3 ajunge la clientii din toata lumea in 2020

BMW iX3 ajunge la clientii din toata lumea in 2020

Nu mai este nevoie sa spun ca SUV-urile au acaparat piata automobilelor pentru ca stiti si voi ca prima masina in lista voastra de preferinte este un SUV. Ceea ce nu stiati este ca in adancul sufletului vostru va doriti sa fie si electric. Sa fie puternic. Sa aiba o autonomie decenta, daca nu mare. Sa respecte ideea design-ului minimalist – idee impusa acum de mai toate automobilele electrice de pe piata. Sa ofere multa tehnologie avansata si sa fie confortabil, insa sportiv in acelasi timp si sa nu cumva sa fie plictisitor.

Cred ca sunt prea multe liniute de bifat si nu cred ca va exista vreodata un SUV care sa indeplineasca toate aceste conditii. Sau… oare exista? Eu cred ca puteti sa stergeti orice alta masina pe care o aveati pe lista de cumparaturi pana acum pentru ca 2020 BMW iX3 este pur si simplu perfectiunea.

Acest SUV nu doar ca indeplineste toate conditiile pe care le-ar putea avea orice sofer din lume, insa productia din China nu se va limita doar acolo, ci va fi trimis catre soferii din intreaga lume, soferi care isi doresc sa conduca cea mai noua inventie in materie de automobile.

The ultimate driving machine era candva sloganul celor de la BMW si chiar daca anii au trecut peste el si BMW-ul a avansat foarte mult, compania stie clar ca produsul e mai mult decat o masina, asa ca o particica din acest slogan a ramas undeva intiparit in mintea si sufletul constructorilor, dar si in fiecare element al automobilelor care ies din fabrici.

Autonomia pe care o ofera este de 400 de kilometri, iar masina se poate incarca in 30 de minute daca se opteaza pentru incarcarea rapida. Cei 270 de cai nu sunt chiar atat de multi precum si-au dorit soferii, insa… hai sa ne gandim putin: daca voiati mai mult, cred ca aveati in mine acum un supercar, nu un SUV, asa ca eu zic ca este decent pentru o astfel de masina.

Asadar, in 2020 nu numai ca vom vorbi despre si mai multa tehnologie si competitie mai stransa pe aceasta piata, insa vom avea in vizor un automobil al unei marci care nu se va da batuta niciodata si va sti intotdeauna ce isi doreste soferul: SUV-ul electric suficient de puternic si cu autonomie decenta pe care sa-l poata incarca rapid si in care sa se simta parte din peisajul tehnologiei avansate.

VIDEOCLIPUL ZILEI