Mercedes-AMG prezinta GLE 63 Coupe si GLE 63 S Coupe

Mercedes-AMG prezinta GLE 63 Coupe si GLE 63 S Coupe

Mercedes-AMG a prezentat noile modele GLE 63 Coupe 4Matic+ si GLE 63 S Coupe 4Matic+, toate informatiile cu privire la acestea urmand sa le primiti in randurile urmatoare!

Oficialii din cadrul diviziei AMG au publicat recent primele fotografii si informatii cu privire la noile modele GLE 63 Coupe 4Matic+ si GLE 63 S Coupe 4Matic+. La nivel exterior, din punct de vedere estetic, cele doua versiuni de performanta se prezinta in fata noastra cu o noua grila frontala, cu praguri laterale imbunatatite si cu un difuzor spate. Totodata, putem observa ca sistemul de evacuare este dotat acum cu patru terminatii, in timp ce jantele au dimensiuni de 21 sau chiar 22 de inci.

Mergem mai departe catre habitaclu, acolo unde cei de la AMG ne-au pregatit pentru aceste doua versiuni de performanta scaune sport specifice brand-ului de performanta AMG, imbracate in piele Nappa de calitate superioara, un volan sport echipat cu padele din aluminiu si o serie de accesorii cu logo-ul AMG.

Din punct de vedere tehnic, ambele versiuni de performanta sunt echipate cu o unitate V8 bi-turbo cu capacitate de 4.0 litri. Daca vorbim despre versiunea AMG GLE 63 Coupe 4Matic+, va putem spune despre o putere totala de 571 de cai si un cuplu maxim de 750 Nm, transmisia fiind realizata prin intermediul unei cutii AMG Speedshift TCT cu noua trepte. In aceste conditii, avem o acceleratie de la 0 la 100 km/h care se poate realiza in 4.0 secunde si o viteza maxima care a fost limitata electronic la 250 km/h. Viteza maxima poate ajunge insa pana la 280 km/h in cazul in care veti apela la pachetul AMG Drivers.

Mai departe, haideti sa ne indreptam atentia si catre versiunea AMG GLE 63 S Coupe 4Matic+, versiune care beneficiaza de o putere de 612 cai si de un cuplu maxim de 850 Nm. Si aceasta versiune de top este echipata tot cu o transmisie automata cu noua trepte si cu un sistem de tractiune integrala 4Matic+. In aceste conditii, avem o acceleratie de la 0 la 100 km/h care se poate realiza in 3.8 secunde si o viteza maxima care a fost limitata electronic la 280 km/h.

Indiferent de versiunea pe care o alegeti, unitatea de motorizare pe benzina este sustinuta si de un sistem mild-hybrid EQ Boost care pluseaza cu inca 22 de cai putere.

VIDEOCLIPUL ZILEI