Lexus prezinta editia speciala LC Coupe Aviation

Lexus prezinta editia speciala LC Coupe Aviation

Lexus a prezentat editia speciala LC Coupe Aviation, model care va fi dezvoltat intr-o serie limitata de doar 70 de exemplare, care vor fi vandute doar pe piata din Japonia.

Oficialii Lexus au prezentat la inceputul acestei saptamani noua editie speciala LC Coupe Aviation, un model care si-a gasit inspiratia in industria aeronautica si care ne propune o serie de surprize din punct de vedere estetic. Versiunea speciala pe care o vom descoperi mai in detaliu in randurile urmatoare va fi produsa intr-o editie limitata de doar 70 de exemplare, acestea urmand sa fie disponibile exclusiv pe piata auto din Japonia.

Lexus va produce doar 70 de unitati ale editiei LC Coupe Aviation

De asemenea, aceasta va fi disponibila atat in versiunea LC500, cat si in varianta LC500h. Haideti sa aflam insa mai multe detalii despre surprizele pe care ni le-au pregatit cei de la Lexus pentru aceasta versiune speciala.

Citeste si: Top 5 masini second hand ieftine care te vor face sa pari bogat

In primul si primul rand, clientii care isi vor dori unul dintre cele 70 de exemplare LC Coupe Aviation vor putea alege din trei culori de caroserie: negru, alb si argintiu. Din punct de vedere estetic, grila frontala va fi vopsita exclusiv in negru, aceeasi culoare fiind utilizata si in cazul ramelor prizelor de aer.

Jantele cu dimensiuni de 21 de inci ne sunt prezentate acum cu un design nou, in timp ce blocurile optice si stopurile sunt disponibile, de asemenea, pe un fundal inchis la culoare. Noul LC Coupe Aviation este echipat cu o aripa spate noua fixa realizata din plastic ranforsat cu fibra de carbon, dezvoltata de aceeasi specialisti care au lucrat la supercar-ul LFA.

Mergem mai departe catre interior, acolo unde specialistii din cadrul Lexus au dotat noua editie speciala LC Coupe Aviation cu un volan imbracat in Alcantara si cu o tapiterie din piele cu accente maronii. Trebuie sa mentionam la acest capitol ca restul accesoriilor vor fi de culoare neagra.

Motor V8, dar si versiune cu sistem hibrid

Din punct de vedere tehnic, aflam de la cei de la Lexus ca in cazul acestei editii speciale nu exista niciun fel de modificari in ceea ce priveste motorizarea. Asa cum probabil ca stiti deja, versiunea LC500 este echipata cu o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 5.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 477 de cai putere.

De asemenea, versiunea LC500h este echipata cu un sistem hibrid care are la baza o unitate de motorizare V6 cu capacitate de 3.5 litri, puterea acestuia fiind de 359 de cai.

Ambele modele au primit mai multe imbunatatiri la nivelul transmisiei odata cu lansarea facelift-ului din primavara, aceasta oferind acum un raspuns mai bun si mai placut pentru acei soferi care isi doresc un stil de conducere ceva mai sportiv.

VIDEOCLIPUL ZILEI