BMW M4 Coupe primeste o editie speciala: M Heritage

BMW M4 Coupe primeste o editie speciala: M Heritage

M4 Coupe beneficiaza de o noua editie speciala din partea celor de la BMW, si anume M Heritage. Prezentarea oficiala a noilor modele va avea loc la mijlocul lunii septembrie, in data de 13.

Bavarezii continua seria surprizelor pregatite pentru inceputul acestei toamne cu o noua editie speciala dedicata modelului M4 Coupe. Mai exact, este vorba despre M Heritage, o editie speciala care va cuprinde un numar limitat de doar 750 de exemplare.

Fanii producatorului bavarez si nu numai vor putea admira modelele acestei editii speciale la jumatatea lunii septembrie, in cadrul cursei de DTM de la Nurburgring, eveniment ce se va desfasura in perioada 13 – 15 septembrie.

Oficialii BMW anunta ca noile modele M4 Coupe M Heritage vor putea fi comandate in trei nuante diferite, in functie de preferintele fiecarui client: Velvet Blue, Imola Red, respectiv Laguna Seca Blue.

Plafonul acestor modele va fi produs din plastic ranforsat cu fibra de carbon, culorile traditionale BMW Motorsport fiind integrate la nivelul acestuia. Nu in ultimul rand, trebuie sa va mai spunem ca cei de la BMW au mai pregatit peste aceste modele editie speciala M4 Coupe M Heritage si un nou set de jante, cu dimensiuni de 20 de inci, finisate in nuanta Orbit Grey.

Mergand mai departe catre habitaclu, trebuie sa spunem ca in functie de culoarea caroseriei, cei de la BMW au pregatit mai multe versiuni pentru tapiteria de la interior.

Spre exemplu, cei care aleg culorile Laguna Seca Blue sau Velvet Blue vor primi scaune M in culorile Silverstone/Black, cusaturile urmand sa fie in nuantele Velvet Blue sau Orange. In schimb, cei care vor alege culoarea Imola Red pentru exterior, vor regasi la interior niste scaune vopsite in rosu si negru, cusaturile urmand sa fie in nuante de galben si rosu.

De asemenea, tot legat de partea interioara, mai trebuie sa va spunem ca noile modele editie speciala BMW M4 Coupe M Heritage au fost echipate cu praguri laterale pe care a fost inscriptionat numele editiei speciale si numarul de unitati disponibile.

Nu in ultimul rand, am mai aflat de la reprezentantii constructorului bavarez ca mai multe accesorii de la interior au fost inlocuite cu unele fabricate din fibra de carbon.

Din punct de vedere tehnic, conform informatiilor pe care le avem pana la acest moment, noua versiunea M4 Coupe M Heritage va avea la baza varianta M4 cu pachet Competition cu 450 de cai putere sub capota.

VIDEOCLIPUL ZILEI