2019 Subaru WRX STI primeste mai multa putere

2019 Subaru WRX STI primeste mai multa putere

Vorbeam ceva vreme in urma despre planurile celor de la Subaru care isi doreau sa lanseze un minunat model WRX STI. Modelul 2019 trebuie sa sufere cateva schimbari, insa fanii s-au intrebat pana in prezent despre ce modificari este vorba. Infatisare, motor sau tehnologie? Infatisarea-i buna oricum, chiar daca de-a lungul timpului nu au facut schimbari drastice, tehnologia se updateaza, in timp ce motorizarea… ei, tocmai aici este surpriza constructorului, asa ca v-ati dat seama deja despre ce o sa vorbim.

Castigatorul a fost motorul care a primit cativa cai putere in plus, iar asta nu poate sa fie decat placut pentru cei care abia asteptau sa auda noi vesti despre versiunea 2019 a modelului Subaru WRX STI.

Propulsorul este unul turbo, cu o capacitate de 2.9 litri, iar puterea pe care o dezvolta este de 310 cai. Adica cu 10 cai putere in plus fata de varianta anterioara. Pentru unii, 10 cai in plus nu inseamna nimic. Asta pentru ca nu stiu sa simta masina, insa in realitate aceasta crestere a puterii inseamna destul de mult mai ales daca te gasesti la volanul acestei unitati.

Partea cea mai interesanta este ca noul model Subaru WRX STI egaleaza, prin aceasta schimbare, unitatea WRX STI Type RA care a fost construita in doar 500 de exemplare. Asa ca cine a ramas fara un model WRX STI Type RA, poate cumpara modelul 2019 Subaru WRX STI pentru ca ofera aceeasi putere.

Cei 10 cai putere au fost posibili cu ajutorul inginerilor care i-au oferit unitatii o admisie mai mare, un sistem de evacuare mult mai performant decat anteriorul, pistoane forjate si un ECU resoftat. Inginerii s-au gandit ca acceleratia trebuie sa fie senzationala, asa ca au scurtat treapta a treia a cutiei de viteze.

Daca exteriorul a ramas acelasi, interiorul este ceva mai updatat: display cu diagonala de 6.5 inch care se leaga cu sistemul multimedia, acesta fiind compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay.

Asadar, daca nu stiai care este masina pe care trebuie sa o cumperi, 2019 Subaru WRX STI este o alegere perfecta, mai ales ca beneficiezi de 10 cai putere in plus si de un interior ceva mai nou si mai aproape de ideea de tehnologie. Subaru nu este un automobil pe care sa-l ignori, mai ales ca nu are cum sa nu te atraga design-ul care face furori de fiecare data cand este surprins in fotografii.

VIDEOCLIPUL ZILEI