Ce pret are noul Renault Kadjar Facelift in Romania

Ce pret are noul Renault Kadjar Facelift in Romania

Renault a prezentat noul Kadjar Facelift in urma cu cateva luni, in cadrul Salonului Auto de la Paris. Acum, noul model a devenit disponibil si in tara noastra, cei interesati putand deja sa il comande. In cazul in care va aflati printre cei interesati de acest facelift, ramaneti alaturi de noi si in randurile urmatoare pentru a afla care va fi pretul acestuia.

Asa cum probabil ca stiti deja, Kadjar facelift este disponibil acum cu noul motor TCe, cu capacitate de 1.3 litri si cu 4 cilindri, dezvoltat in cooperare cu specialistii germani de la Daimler. Motorul nu mai este unul nou pentru pasioantii auto, acesta fiind deja echipat pe modele precum Scenic, Megane sau Captur. Motorul are si un avantaj destul de important pentru multi, si anume filtrul de particule. Trebuie spus ca motorul vine in primul rand in doua versiuni, una mai puternica si una putin mai moderata.

Prima versiune are la baza o putere de 140 de cai, ceea ce nu este putin deloc, trebuie sa recunoastem. Un model Kadjar facelift cu un nivel de echipare de baza, Life, va va scoate din conturi nu mai putin de 18.600 de euro. In cazul in care va doriti nivelul de echipare Zen, pretul ajunge la 20.200 de euro (cutie de viteze manuala), respectiv la 21.700 de euro (cutie de viteze automata). Aceeasi diferentiere de preturi o regasim si la nivelul echiparii Intens, unde preturile pleaca de la 23.450 si ajung pana la 24.950 de euro.

In cazul in care va doriti versiunea ceva mai puternica, trebuie sa stiti ca aceasta va va aduce 159 de cai putere sub capota. In acest caz, nivelul de echipare Life nu este disponibil, preturile incepand de la 20.750 de euro pentru nivelul de echipare Zen. Pentru o cutie automata, pretul ajunge insa la 22.250 de euro. In cele din urma, versiunile echipate cu cel mai dotat nivel de echipare, au preturi cuprinse intre 24.000 si 25.500 de euro.

In cele din urma, cei care isi doresc o motorizare diesel pot apela la unitatea dCi de 1.5 litri, care a trecut acum printr-o actualizare prin care s-a facut introducerea unui catalizator cu reducere catalitica selectiva. Motorul dCi aduce cu sine 116 cai putere si un cuplu maxim de 260 Nm. Aceasta versiune este disponibila exclusiv cu o cutie de viteze manuala. In aceste conditii, preturile pornesc de la 20.650 de euro (nivel de echipare Life) si ajung pana la 22.250 de euro (Zen), respectiv 25.550 de euro (Intense).

VIDEOCLIPUL ZILEI