2019 Renault Kadjar Facelift: un nou motor turbo pe benzina si multe imbunatatiri vizuale!

2019 Renault Kadjar Facelift: un nou motor turbo pe benzina si multe imbunatatiri vizuale!

2019 Renault Kadjar Facelift este, probabil, cel mai fotografiat vehicul din ultimele luni si suntem extrem de incantati sa va informam ca noua generatie a modelului care face parte din segmentul SUV compact isi face oficial debutul.

E adevarat, masina nu va beneficia de foarte multe inovatii, in comparatie cu predecesorul sau, dar ne-am intalnit cu cateva imbunatatiri importante pe aceasta noua versiune.

In concluzie, noul Renault Kadjar Facelift pare un serios pas inainte pentru producatorul francez, asa ca suntem deja extrem de curiosi cum vor arata cifrele de vanzare ale modelului pana la jumatatea anului viitor.

Design exterior

Din punct de vedere vizual, noul Renault Kadjar pastreaza cunoscutele faruri in forma de "C" intors intalnite si pe alte modele actuale Renault dar, pe aceasta versiune, luminile LED de semnalizare sunt integrate in luminile frontale.

Variantele mai bine echipate beneficiaza chiar si de noi lumini de ceata, modificate in asa fel incat sa consume de sase ori mai putin in comparatie cu cele conventionale cu halogen.

In plus, producatorul francez a refacut, pentru o imagine mai interesanta, atat bara frontala cat si cea spate, adaugand finisaje cromate, iar cei interesati sa cumpere masina au de ales intre jante de 17, 18 sau 19 inch.

Design interior

Interiorul noului Kadjar a fost, de asemenea, modificat din punct de vedere stilistic si functional. Consola centrala a fost complet refacuta si este locul in care ne intalnim cu un display multimedia nou si mult mai elegant. Sub el se afla amplasate noile butoane de control pentru sistemul de aer conditionat.

Mai mult, Renault sustine ca s-a folosit, in cabina, de materiale de cea mai buna calitate, schimbarile fiind vizibile si pe gurile de aer interioare, dar si pe manerele portierelor, atat la interior cat si la exterior.

La capitolul conectivitate, masina dispune, gratie noului sistem multimedia, de conectivitate R-LINK 2 dar si de functie de conectare directa a telefonului mobil, compatibila si cu Android Auto si cu Apple CarPlay. In plus, cel aflat la volan poate selecta afisarea aplicatiilor favorite direct pe display-ul sistemului multimedia, astfel ca va beneficia de mai multa siguranta si mai multa ergonomie.

VIDEOCLIPUL ZILEI