Noua editie speciala Mercedes-Benz G-Class Stronger Than Time: 40 de ani la prima aparitie a modelului!

Noua editie speciala Mercedes-Benz G-Class Stronger Than Time: 40 de ani la prima aparitie a modelului!

Mercedes-Benz sarbatoreste a 40-a aniversare a Clasei G cu o noua editie speciala „Stronger Than Time”. Echipata cu pachetul stilistic AMG Line, editia speciala beneficiaza de bare mai sportive, noi aripi si un nou sistem sport de esapament. Mai mult, modelul SUV a fost echipat si cu jante de 20 de inch, care acopera etrierele franelor Mercedes-Benz.

Modificarile stilistice nu se opresc aici, de vreme ce pachetul Stainless Steel completeaza imaginea cu noi finisaje pentru pragurile laterale, portiere sau capacul anvelopei de rezerva.

In plus, editia speciala este echipata si cu pachetul Night, care include lumini, geamuri si alte elemente exterioare inchise la culoare. Nu in ultimul rand, modelul beneficiaza si de sigla „Stronger Than Time”, dar si cu lumini de intampinare proiectate pe jos la dechiderea portierelor.

In cabina, ne intalnim cu piele nappa neagra, cu cusaturi contrastante aurii si finisaje de lemn. Noii proprietari se vor bucura si de manere ale portierelor imbracate in piele, pe care ne intalnim si cu sigla „Stronger Than Time”.

Cei interesati de ceva unic pot chiar opta pentru un pachet Exclusive Interior Plus. Acesta vine fie cu piele bej fie cu una albastra, cu finisaje din lemn Sen bej macchiato sau piele rosie cu accente negre.

Indiferent de interiorul selectat, editia speciala vine echipata cu lumina ambientala, scaune active multicontur si un sistem de sunet surround Burmester. Printre echipamente mai intalnim o trapa din sticla, suspensiile adaptive sau pachetul de asistenta a soferului.

Editia speciala poate fi echipata cu un propulsor V8 bi-turbo de 4,0 litri, care produce 416 cai si un cuplu-forta de 610 de Nm. Mai mult, puteti comanda o versiune exclusiva G400, echipata cu motor diesel in sase cilindri, care dezvolta 325 de cai si un cuplu-forta de 700 de Nm.

Cei interesati de si mai multa putere pot alege editia speciala Mercedes-AMG G 63 „Stronger Than Time”, care sarbatoreste cei 20 de ani ai versiunii originale G 55 AMG. Aceasta este echipata cu un motor V8 de 4,0 litri, care produce 577 de cai si un cuplu-forta de 850 Nm. Propulsorul este conectat la o cutie de viteze automata in noua trepte si un sistem de tractiune spate cu diferential in trei pozitii.

In aceasta configuratie, modelul SUV accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 4,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de 240 de km/h.

Varianta AMG este ceva mai diferita decat celelalte, in special datorita grilei frontale cromate negre, finisajului mat cromat de pe capacele oglinzilor, dar si celorlalte finisaje exterioare. Modelul este echipat si cu jante de 22 de inch si beneficiaza de un interior in doua tonuri de culoare, cu finisaje din fibra de carbon.

VIDEOCLIPUL ZILEI