2018 Mercedes-Benz Clasa C Facelift: aceasta este lista de preturi in Romania!

2018 Mercedes-Benz Clasa C Facelift: aceasta este lista de preturi in Romania!

2018 Mercedes-Benz Clasa C Facelift si-a facut loc si in Romania. Automobilul a fost lansat cu mare fast la Salonul Auto de la Geneva 2018 si iata ca in scurt timp a ajuns si pe piata din Romania ca sa-si bucure clientii.

Daca iti doreai un automobil nou, insa nu stiai ce sa alegi, facelift-ul Clasa C de la Mercedes-Benz ar putea sa fie o alegere destul de buna. Liniile generale de design nu s-au modificat foarte mult, insa barele de protectie au trecut prin cateva procese de restilizare. Veti vedea ca si blocurile optice isi modifica foarte usor forma, insa de departe este insesizabil. Am putea spune ca design-ul exterior a fost modificat prea putin si prea finut ca sa fie observabil cu ochiul liber.

Diferenta cea mai mare intre versiunea anterioara si acest facelift este gama de culori din care poti alege, de data aceasta oferindu-ti-se alte doua nuante: Mojave Silver si Emerald Green.

Sedanul de lux este disponibil in urmatoarele trei versiuni: C200, C200 4Matic si C220 d. C200 pune la dispozitie un motor cu capacitate de 1.5 litri, benzina, capabil sa dezvolte 184 de cai putere si un cuplu forta de 280 Nm. Aici intra si sistemul micro-hibrid EQ Boost, consumul mediu declarat fiind de 6.0 litri la suta de kilometri. Destul de decent as putea spune.

Versiunea C200 d ofera un motor diesel, capacitate de 2.0 litri, capabil sa dezvolte 194 de cai putere si un cuplu forta de 400 Nm. Consumul mixt este de 4.4 litri la suta de kilometri.

Toate versiunile sunt animate de o cutie de viteze automata in noua trepte.

Daca un sedan nu este ceea ce va doreati, iar break-ul va surade ceva mai mult, aveti de ales intre C200 T-Modell si C200 d T-Modell.

Dotarile standard inseamna display cu diagonala de 7 inch, sistem de franare automata de urgenta care are si functia de recunoastere a biciclistilor, pietonilor si altor masini din trafic.

Optional, puteti sa alegeti urmatoarele dotari: ceasuri de bord digitale cu display de 12.3 inch – acestea vor costa 892 de euro in plus, display cu diagonala de 10.25 de inch pentru sistemul infotainment – acesta va costa 583 euro in plus, un sistem Energizing care costa 238 de euro in plus, un sistem audio suplimentar cu 9 incinte la pretul de 416 euro sau sistemul audio Burmerster – considerat un sistem audio de top – care costa 1.011 euro in plus.

Pretul pentru modelul Mercedes-Benz facelift C200 d porneste de la 40.960 de euro. O varianta sedan porneste de la pretul de 38.800 de euro, in timp ce varianta break porneste de la pretul de 40.573 de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI