Renault Kadjar este disponibil acum cu un propulsor nou de 165 de cai

Renault Kadjar este disponibil acum cu un propulsor nou de 165 de cai

Vesti bune pentru fanii modelului Renault Kadjar care isi doreau ceva mai multa putere de care sa beneficieze modelul in cauza. Reprezentantii producatorului francez au anuntat ca SUV-ul Kadjar va putea fi configurat incepand de acum inainte cu o noua unitate de motorizare turbo mai puternica. Vorbim despre un propulsor turbo pe benzina Tce, cu o capacitate de 1.6 litri, capabil sa dezvolte 165 de cai putere.

In prezent, Renault Kadjar beneficia de aportul unei unitati de motorizare cu o capacitate de 1.2 litri, capabila sa produca doar 130 de cai putere. Noua configuratie care a fost dezvaluita in aceasta saptamana va fi disponibila pentru moment doar pe teritoriul francez, urmand ca in scurt timp sa poata fi comandata si pe alte piete la nivel european.

Asa cum va spuneam, noua unitate de motorizare pe care ne-o propun cei de la Renault este una mai puternica, venind in intampinarea celor care isi doreau un Kadjar ceva mai capabil. Propulsorul in cauza este capabil sa dezvolte o putere de 165 de cai si un cuplu maxim de 240 Nm. Aceasta unitate de motorizare va fi insotita de o cutie de viteze manuala.

Cei care doresc sa isi configureze in asa fel noul Kadjar pe care si l-au cumparat, trebuie sa stie ca va trebui sa opteze doar intre doua niveluri de echipare: Intens, respectiv Black Edition. Echiparea Black Edition va fi disponibila doar pentru un numar limitat de modele, fiind considerata o editie speciala.

Aceasta noua configuratie pregatita pentru Kadjar nu este singura surpriza pe care ne-au pregatit-o cei de la Renault in aceasta primavara. Megane este celalalt model din cadrul portofoliului constructorului francez care se bucura de noutati. Astfel, cei de la Renault anunta o serie limitata Megane Limited, ale carei modele vor fi configurate cu nivelul de echipare Zen, caruia i se adauga alte cateva dotari.

Printre noutatile de care se vor bucura aceste modele Megane Limited se numara geamurile spate cu o tenta fumurie ceva mai accentuata sau oglinzile care pot fi pliate electronic. Si la nivelul habitaclului interior exista cateva imbunatatiri, noile modele urmand a beneficia de serviciile noului sistem de navigatie R – Link. Toate informatiile vor putea fi urmarite prin intermediul unui ecran multimedia cu dimensiuni de 7 inci. De asemenea, aceste modele vor fi echipate cu un sistem de asistenta electronica la franare pentru manevrele de parcare.

Cei care isi doresc sa isi achizitioneze modele echipate astfel, trebuie sa stie ca vor avea de scos din buzunare cu 400 de euro in plus fata de cat ar fi platit pentru nivelul de echipare Zen.

VIDEOCLIPUL ZILEI