BMW Seria 4 Cabriolet ofera clientilor o alura sportiva si eleganta

BMW Seria 4 Cabriolet ofera clientilor o alura sportiva si eleganta

Noul BMW Seria 4 Cabriolet anunta o noua era in gama premium de dimensiuni medii. Avand un limbaj de design prezentat prima data la Seria 4 Coupe, este evident ca acest al doilea model din serie seteaza standarde in privinta dinamicii, elegantei si extraordinarei placeri de a conduce.

In plus fata de faptul ca are propriul design distinct, Seria 4 Cabriolet se se diferentiaza si printr-o serie de caracteristici tehnice de invidiat. Seria 4 Cabriolet are un design al plafonului imbunatatit si ofera un extra confort precum si o mai buna functionalitate. Limbajul de design se reflecta in silueta inconfundabila si eleganta a masinii cu proportii echilibrate atunci cand plafonul este coborat (lucru care se poate realiza la viteze de pana la 18 kilometri/ora).

Modelul se distinge prin izolarea fonica avansata si prin confortul sporit al pasagerilor in orice conditii meteorologice. Dupa cum era de asteptat, atunci cand plafonul este depozitat in portbagaj, sarcina de incarcare este mai mica.

Noul BMW seria 4 Cabriolet reprezinta a cincea generatie in patrimoniul BMW si introduce noi dimensiuni de design, producatorul bavarez devenind lider in ceea ce priveste producerea si proiectarea masinilor decapotabile premium pentru segmentul de dimensiuni medii.

Noile dimensiuni difera de cele ale predecesorului, BMW Seria 4 Cabriolet avand o lungime totala de extinsa cu 26mm, un ampatament extins cu 50mm iar impreuna cu cei 43mm adaugati in fata ofera un aspect atletic dar elegant. Masina are, de asemenea, si o capota mai lunga care accentueaza silueta iar impreuna cu grila fata de tip „kidney” si farurile cu design hexagonal ea pare mai lata si mai atletica.

Interiorul BMW Seria 4 Cabriolet prezinta o fuziune de eleganta sportiva. Toate comenzile sunt dispuse ergonomic in jurul soferului pentru a asigura un acces optim, usile sunt proiectate in asa fel incat toate liniile converg spre partea din spate, designul total este relaxant si permite tuturor pasagerilor sa experimenteze senzatia de a rula sub cerul liber.

Scaunele sunt noi si includ centuri de siguranta integrate iar optional acestea se pot transforma in scaune sport. Temperatura in interior este setata in mod automat in functie de temperatura exterioara iar in functie de preferinta clientii pot opta pentru una dintre cele trei linii de echipare: Sport, Modern Luxury.

In plus exista si versiunea de echipare M Sport. Modelul Seria 4 Cabriolet poate fi livrat cu o serie de motoare pe benzina, cu sase cilindri (BMW 435i Cabriolet) sau cu patru (BMW 428i Cabriolet), precum si cu versiunile diesel cu patru cilindri (BMW 420d Cabriolet). Aceste motoare acopera o gama de performanta de la 184 pana la 306 cai putere si inmagazineaza cea mai recenta tehnologie BMW, TwinPower Turbo, care ofera o accelerare remarcabila si reduce, totodata si consumul de carburant.

Consumul redus de combustibil este rezultatul inovatiei EfficientDynamic si a catorva caracteristici precum functia Auto Start Stop, sistemul de franare regenerativa sau asistentul proactiv la condus. Soferii cu tendinte sportive vor aprecia usurinta cu care se schimba treptele de viteze, usurinta oferita de cutia de viteze manuala cu sase trepte, care este armonizata precis cu caracteristicile motorului oferind sprinturi puternice si reducere a consumului de carburant.

Cutia de viteze automata cu opt trepte este optionala si este alegerea perfecta pentru clientii care au o pasiune pentru condusul sportiv. Noul BMW Seria 4 Cabriolet este dotat cu un sistem de navigatie profesional iar managementul traficului poate fi gestionat mai bine prin intermediul sistemului RTTI (Real Time Traffic Information).

In plus, masina mai dispune de de cateva carateristici de siguranta cum sunt cele de avertizare la depasirea liniei de rulare sau de avertizare atunci cand se schimba benzile. Pietonii sunt protejati datorita sistemului Driving Assiatant Plus, care detecteaza orice om sau vehicul din raza vizuala si analizeaza riscurile unor eventuale coliziuni.

Pachetul de siguranta Active Protection analizeaza comportamentul soferului si detecteaza oboseala, atentionandu-l pe acesta ca e timpul sa bea o cafea.

VIDEOCLIPUL ZILEI