Au furat mai multe masini, au schimbat placutele si au provocat un accident in lant! Trei minori din Ploiesti i-au pus pe jar pe politisti

Au furat mai multe masini, au schimbat placutele si au provocat un accident in lant! Trei minori din Ploiesti i-au pus pe jar pe politisti

Trei minori din Ploiesti au furat mai multe masini, le-au schimbat placutele de inmatriculare pentru a-i incurca pe politisti si au condus zeci de kilometri. Aventura lor s-a incheiat dupa ce baietii, dintre care doi de 15 ani si unul de 17, au provocat un accident in lant, cu trei masini avariate. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma incidentului. 

Planul lor a fost menit sa ingreuneze munca politistilor de a-i prinde. Si au reusit, pana la un punct. Au furat o masina, au dezmembrat-o si au pastrat placutele de inmatriculare. Dupa care au furat un alt autoturism din Ploiesti si i-au pus placutele celuilalt. Au reusit sa se plimbe astfel mai bine de 60 de kilometri si, probabil, ar fi facut sute de kilometri la volan daca soferul fara permis n-ar fi provocat un accident.

In urma evenimentului rutier, cei trei au fugit de la fata locului ascunzandu-se printre blocuri, insa au fost rapid prinsi de politisti. Baiatul de 17 ani a fost retinut pentru furt calificat, distrugere, conducere fara permis auto si conducere a unui autovehicul cu numere de inmatriculare false. Isprava lui s-ar putea incheia dupa gratii, daca judecatorii vor oferi o astfel de sentinta.

Ceilalti doi prieteni ai baiatului, ambii in varsta de 15 ani, vor fi supusi unei expertize neuropsihiatrice, pentru a se stabili daca aveau sau nu discernamant cand au participat la seria de infractiuni.

VIDEOCLIPUL ZILEI